Компаниите SE обявиха в сряда, че са постигнали споразумение с

...
Компаниите SE обявиха в сряда, че са постигнали споразумение с
Коментари Харесай

Pfizer и BioNTech ще доставят на ЕС 200 милиона допълнителни дози от тяхната ваксина

Компаниите SE оповестиха в сряда, че са постигнали съглашение с Брюксел за доставяне на Европейския съюз с спомагателни 200 милиона дози от тяхната ваксина против.
Очаква се всички спомагателни дози да бъдат доставени през 2021 година, като почти 75 милиона ще бъдат доставени през второто тримесечие на годината. Преди това Европейски Съюз закупи 300 милиона дози ваксини от двете компании.
 Ваксината на „ АстраЗенека “ ще бъде тествана върху 240 деца доброволци на Острова Ваксината на „ АстраЗенека “ ще бъде тествана върху 240 деца доброволци на Острова
Учени от университета в Оксфорд, създали взаимно с фармацевтичната компания „ АстраЗенека “ ваксина против Covid-19, обя...
" Работим неуморно, с цел да подкрепим по-нататъшното разрастване на имунизационните акции в Европа и по света посредством разширение на индустриалния потенциал. С това ново съглашение с Европейската комисия в този момент чакаме да доставим задоволително дози, с цел да имунизираме най-малко 250 милиона европейци преди края на годината ", съобщи в прессъобщение изпълнителният шеф на Pfizer Алберт Бурла.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР