Компаниите от сферите на търговията на дребно и строителството ще

...
Компаниите от сферите на търговията на дребно и строителството ще
Коментари Харесай

На кои руски фирми помага Путин

Компаниите от сферите на търговията на дребно и строителството ще бъдат най-облагодетелствани от проекта на президента Владимир Путин за ускорение на растежа на стопанската система на страната. Прогнозата направи организация „ Блумбърг “.

Според организацията материалното стимулиране на раждаемостта дава най-хубави вероятности за веригата магазини за детски артикули „ Детский мир “ („ Детски свят “). Друг потребен бизнес ще бъде този на втория максимален търговец на дребно в Русия – веригата за продажба на хранителни артикули „ Магнит “.

Сред съветските компании, които могат да се възползват от проекта на Путин, са посочени и две банки „ Тинкоф “ и „ Сбербанк “. В сферата на тежката индустрия най-обещаващата компания е „ Магнитогорски металургичен комбинат “, благосъстоятелност на милиардера Виктор Рашников. Тези бизнеси ще се облагодетелстват от проектите на съветското държавно управление за увеличение на вложенията в създаване и рационализация на инфраструктура през идващите пет години и от предстоящото увеличение на търсенето на стомана.

През януари 2020 година в границите на годишното си слово пред Федералното заседание президентът Владимир Путин даде обещание да усили добавките за майчинство, да ги заплаща още за първото дете и да удължи самата стратегия до края на 2026 година. Путин също  така инструктира да се дава месечни заплащания за деца на възраст от 3 до 7 години, със задна дата - от 1 януари 2020 година

„ Блумбърг “ пресмята, че спомагателните разноски на съветското държавно управление през 2020 година могат да доближат 2,1 трилиона рубли (34 милиарда долара). Част от средствата евентуално ще дойдат от Фонда за национално богатство. До 2024 година разноските на властта за нови помощи за бедните и фамилиите евентуално ще доближат 65 милиарда $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР