Компаниите от двете страни на Атлантическия океан бързат да емитират

...
Компаниите от двете страни на Атлантическия океан бързат да емитират
Коментари Харесай

Компаниите бързат да се възползват от резкия спад в разходите за заеми

Компаниите от двете страни на Атлантическия океан бързат да емитират дълг, като се възползват от най-ниските налични разноски за заеми в месеците след внезапното повишаване на световния пазар на облигации.

Корпоративните кредитополучатели в Съединени американски щати и Европа са емитирали облигации с капиталов клас и отпадъци на стойност 246 милиарда $ единствено през ноември — 57 % повече от общия брой за октомври и с 16 милиарда $ повече от междинната стойност за първите 10 месеца на година, съгласно данни от LSEG.

Вълнението от издаване продължи и тази седмица, като кредитополучателите с висок рейтинг, в това число General Motors Financial, производителят на фосфати Mosaic и притежателят на телекомуникационна кула Crown Castle оповестиха нови покупко-продажби.

По-надолу по стълбата на кредитното качество, кредитополучателите с невисок клас, в това число Kinetic Holdings, компанията за финансиране на коли Credit Acceptance и компанията за жилищни ипотеки PennyMac Financial Services са измежду т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР