Комисията за разследване на Турски поток беше създадена, но не

...
Комисията за разследване на Турски поток беше създадена, но не
Коментари Харесай

Арабаджиев: Министри от различни кабинети търсеха пътната карта за Турски поток

" Комисията за следствие на " Турски поток " беше основана, само че не бе определен ръководител. Заседанията ще се управляват от назначен от ръководителя на Народното събрание ръководител. Това няма да помогне за разкриването на истината. Държавата от четири години търсеше пътната карти ", сподели депутатът от " Продължаваме промяната – Демократична България " Искрен Арабаджиев.

" Откакто Политическа партия е на политическия терен се опитваме да я намерим. И министърът от " ИТН " я търси, и министрите в идващите кабинети. Трябва да се види ясно – от 2021 година насам голям брой процеси се трансформираха. Откакто Асен Василев е министър на финансите неравенството в страната падна, растежът на приходите е сериозен и като заплата, и като пенсии. От Политическа партия сме хората, които караме този трен. Имаме политики, от които не сме се отказали ", безапелационен е той.

" Искаме да разберем дали има ангажименти за публичните поръчки. Искаме да забележим всички обстоятелства и условия за какво България построи този водопровод, от който нямаме потребност ", добави пред bTV Арабаджиев.

" Нямаме никакви терзания за Агенция " Митници ". За целия преход не достигнахме до самостоятелни прокуратура и съд. Не съм оптимист, че във краткотрайните комисии ще се стигне до нещо ", разяснява депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР