Комисията по безопасност на движението трябва да се произнесе по

...
Комисията по безопасност на движението трябва да се произнесе по
Коментари Харесай

Предлагат движението по улица Кюстенджа да стане двупосочно

Комисията по сигурност на придвижването би трябвало да се произнесе по препоръчан вид от общинската администрация за въвеждане в двете посоки придвижване по ул. " Кюстенджа ", която сега е еднопосочна. По нея ще се реализира връзката от ул. „ Братя Бъкстон “ до ул. „ Брегалница “ и назад.

Съгласно Общия организационен проект на Варна, улиците „ Подвис “ и „ Брегалница “, които са перпендикулярни на бул. „ Левски “, нямат директна връзка по сред си. Връзката сред тях ще се реализира посредством автоподлез, който свърза ул. „ Подвис “ с ул. „ Братя Бъкстон “. Пешеходците употребяват съществуващия подлез, който е ремонтиран със средства по Оперативна програма " Региони в напредък ". Предложените промени са поради премахването на светофарната уредба и затварянето на връзката сред двете улици по бул. „ В. Левски “.

В противоположната посока придвижването ще се реализира по автоподлез ул. " Царевец ", който се намира на към 200 метра източно, минава под бул. „ В. Левски “ и обръща придвижването в другото платно. От дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ обявиха, че следва рехабилитация на всички дребни улици в региона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР