Комисията на Камарата на представителите ще публикува шестгодишните данъчни декларации

...
Комисията на Камарата на представителите ще публикува шестгодишните данъчни декларации
Коментари Харесай

Данъчните декларации на Тръмп ще бъдат публикувани в петък, оттеглиха призовката му за щурма на Капитолия

Комисията на Камарата на представителите ще разгласява шестгодишните данъчни заявления на Доналд Тръмп в петък. Така  ще дръпне завесата над финансовите документи, които някогашният президент се бореше години наред да резервира в загадка, оповестява Асошиейтед прес.

Контролираната от демократите комисия в Камарата гласоподава предходната седмица за обявяване на декларациите, само че с някои редакции на сензитивна информация, като номера на общественото обезпечаване и информация за контакт. Разпространението им идва в края на дните на контрола на демократите над Камарата и във време до момента в който сътрудниците на Тръмп републиканци се приготвят да си възвърнат властта в нея.

Комисията се снабди с персонални и бизнес данъчни досиета на Тръмп за шест години -  от 2015 до 2020 година При следствието стана ясно, че Службата за вътрешни доходи не е направила наложителни одити на Тръмп в точния момент по време на неговото президентство, така както е условието по протокола на данъчната организация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР