Комисията, която ПП-ДБ предлагат да бъде създадена, е добър повод

...
Комисията, която ПП-ДБ предлагат да бъде създадена, е добър повод
Коментари Харесай

ГЕРБ се страхува от анкетна комисия за Турски поток

Комисията, която ПП-ДБ оферират да бъде основана, е добър мотив да предложим основаване на краткотрайна комисия, която да проверява всички обстоятелства и условия с изнесените изказвания от журналиста Христо Грозев за корупция по времето на кабинета на Кирил Петков при износа на оръжия. Тази тематика се проверява в Украйна, съобщи Петкова.

 

Ние не се опасяваме от никакви краткотрайни комисии. Надяваме се ПП-ДБ да се научат по какъв начин се осъществят тези планове и по какъв начин се отстояват ползите на страната, добави Петкова.

 

Турски поток е план на Република Турция. Нашият план се споделя Балкански поток. Аз и „ Газпром “ сме подписвали единствено паметна записка, тя е предоставена на ДАНС и в случай че всеки един от вас публицистите я изиска, ще му бъде предоставена, добави Петкова.

 

Причината да се подвига тематиката с Балкански поток демонстрира политическа беззащитност, добави от своя страна Томислав Дончев.

 

Даниел Митов добави, че изрично би трябвало да се приключи глупавата теза, че надали не поради Балкански поток е почнала войната в Украйна.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР