Комикът Кевин Харт беше изписан от болницата, след като преди

...
Комикът Кевин Харт беше изписан от болницата, след като преди
Коментари Харесай

Изписаха комика Кевин Харт от болницата

Комикът Кевин Харт беше изписан от болничното заведение, откакто преди десетина дни получи сериозна гръбначна контузия в автомобилна злополука в Малибу и претърпя интервенция, заяви Контактмюзик.

След изписването му от болничното заведение 40-годишният Харт ще прекара към седмица в рехабилитационен център, където ще протече идващият стадий от възобновяване му - интензивна физиотерапия. Едва по-късно се чака комикът да се прибере вкъщи.

Според уеб страницата TMZ Кевин Харт е признателен, че е жив след тежката злополука. Комикът не крие насладата си, че е изписан от болничното заведение, откакто е прекарал 10 дни на легло.

Изданието оповестява още, че Харт ще би трябвало да носи гръбначна шина и да се явява постоянно на прегледи. Благодарение на сполучливата интервенция комикът към този момент върви и няма да му е нужна инвалидна количка.

Кевин Харт беше пасажер в автомобила, чийто лидер Джаред Блек изгуби надзор над возилото и излезе от пътя. И двамата бяха признати в болница със съществени гръбначни контузии. Третият пасажер - годеницата на Блек, Ребека Брокстърман, не пострада при случая, напомня изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР