Коментарите след неуспешния вот на недоверие и подготвяния нов от

...
Коментарите след неуспешния вот на недоверие и подготвяния нов от
Коментари Харесай

Коментари в НС след неуспешния вот на недоверие

Коментарите след несполучливия избор на съмнение и подготвяния нов от страна на опозицията за неуспех на кабинета „ Денков – Габриел ” в политиката на националната сигурност и защитата продължиха в коридорите на Народното събрание.

Нямаше причини всъщност, единствено се загуби парламентарно време. Така премиерътНиколай Денковкоментира несполучливия избор на съмнение против кабинета.

Според него втория избор на съмнение, който от Българска социалистическа партия считат да внесат поради национална сигурност и защита, също ще бъде цялостна загуба на време.

Десислава Атанасоваот ГЕРБ изясни, че доверието им не се дава безплатно, нито е безусловно.Тя удостовери, че при ротацията на кабинета евентуално ще има и промяна на министри.

Делян Пеевскиот Движение за права и свободи разяснява, че ще поддържат кабинета до момента в който извършва обещанията към българските жители, тъй като е значимо да има евроатлантическо болшинство. По думите му е рано да се каже дали ще поддържат промяна на министри. За готвения втори избор на съмнение, Пеевски съобщи:

Христо Иванов от ПП-ДБуточни, че са признателни за този избор на съмнение.

А отБСПса подготвени с претекстовете за идващия избор на съмнение за неуспех в политиката на национална сигурност и защита. Корнелия Нинова изясни, че към този момент са проведениразговори с другите две опозиционни партии.

Лидерът на„ Възраждане “ Костадин костадинов съобщи, че ще поддържат втория избор на съмнение против кабинета „ Денков “, само че считат, че би трябвало да бъде импортиран след края на акцията, тъй като към сегашния миг това ще натовари акция с прекомерно доста спомагателни събития, които нямат директна връзка с нея.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР