Коментар от топ специалист пред Блиц за избухналия скандал с

...
Коментар от топ специалист пред Блиц за избухналия скандал с
Коментари Харесай

Проф. Мишо Константинов изригна заради изборите. Прочете присъдата

Коментар от топ експерт пред Блиц за избухналия скандал с машините за гласоподаване през днешния ден.
„ Пълна утилизация на машините. Съгласен съм с Делян Пеевски. Заради отчета на ДАНС изборите би трябвало да бъдат анулирани. При такива условия не може да има избори.
Подобна обстановка имаше при Ирландия. Там тогава тотално отстраниха машините. В целия свят машините са отстранени. Брюксел е единственото място в Европа, където са останали, само че Брюксел е град “.
Това сподели математикът проф. Михаил Константинов във връзка избухналия през днешния ден скандал с машините за изборите.
„ Град Брюксел и 3 села в близост гласоподават с машини. Кое е неприятното в машините? Примерът е с Ирландия. Тя е високотехнологична страна, ние може единствено да ѝ завиждаме. По-добре е от Германия в прочут смисъл.
Там си купиха преди няколко години машини, сходни на нашите. Сумата беше грандиозна – 56 милиона лири. Осигуриха си 100% машинно гласоподаване.
На другата година всички машини бяха унищожени или утилицирани. Дадоха още малко пари, тъй като това също е скъпо наслаждение. И за какво ги унищожиха? Не тъй като машините се издъниха, а тъй като обществото изпадна в нашата обстановка. Започнаха разногласия – хубаво е с машините, неприятно е с машините, дайте машини…
На управляващите им писана и махнаха машините, тъй като разделиха обществото. Това разрушава доверието в изборния развой. Кратко и ясно: Всяко нещо, което покачва доверието в изборния развой е положително и всяко нещо, което понижава доверието в изборния развой е неприятно! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР