Коментар на Соня Колтуклиева Лена, Кириле, е твоя приятелка! Ти

...
Коментар на Соня Колтуклиева Лена, Кириле, е твоя приятелка! Ти
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Кириле, не бъди такъв страхливец, излез и защити Лена. Ти! Лично ти

Коментар на Соня Колтуклиева
Лена, Кириле, е твоя другарка! Ти би трябвало персонално да застанеш като рицар пред хулителите и да ги заклеймиш.

Боже благи, кой ви отгледа такива безпомощни мъжеподобни - безчувствени, безсилни, свиращи се под полите на дамите в спешни обстановки, отчайващо неспособни да застанете като щит в тежки моменти, когато върху тях се изсипват пороища от брутални обиди?!

Защо, Кириле, не приличаш на татко си?

Когато оня епилиран женомразец, несравним измамник и нахален гамен Радостин Василев избълва против мен лайнян залп от гадости, ти се направи на ни-чул-ни-видял.

Беше първият ден на предизборната акция, в която ти го изтика напред като лидер в Габрово, отстранявайки и унижавайки приятелката си Яна Балникова, когато този черен неблагодарник и лицемерен клеветник стартира против мен война с предупреден край - е, загуби я! Загуби я стремително и вечно. Защото Истината е на моя страна. Тогава Петко, твоят татко, няколко пъти ми звъня - беше покъртен и погнусен от Руди Гела. Каза ми, че ти в никакъв случай не би постъпил по този начин с жена. И, около топлите думи на поддръжка, ми описа любопитна история: по какъв начин един ден влезнал в лабораторията ви във Факултета по биология и видял палячото да ти се хили отсреща. Тогава Петко рекъл: аз да нямам шизофренично раздвояване - не си ли ти същият, който искаше да вкара сина ми в пандиза, поради една декларация?! Защо си тук в този момент? ” Двуличникът, който ти прибра, откакто той съобщи четата на Слави, дал отговор на баща ти: “Да, аз съм. И съм тук, тъй като съм доста вманиачен ”. Впрочем, той по този начин приключи и конференцията на отцепниците на 13 юни: “Аз съм категорично вманиачен! ” Баща ти счита, че те е записвал на срещите в жилището му и с това те държи. Няма да те запитвам по този начин ли е. Знам.

Защо ти напомням това? Заради две неща:

1. Ти и твоите приятели сте ужасно възмутени от сценаристите на Слави, които осмяха безпощадно Лена като “хищна хиена ”. Да, грозно е! Да, сексистко е! Да, непоносимо е! Днес Радостин Василев, от парламентарната естрада, се нахвърли върху Десислава Трифонова - с първичен комизъм, със злобарска подигравка, с комплексарски нагон да ти се хареса. Този словоблудец, подигравка на народен представител, пропусна дребния, само че значителен факт, че Десислава Трифонова прочете не свое персонално изявление, а отчет по абсурда “Джемкорп ” - отчет, утвърден от болшинството в парламентарната анкетна комисия; изгласуван от 129 народни представители (при 6-ма въздържали се от братската Ви група на “Демократична България ”). Ти, Кириле, седеше на първия ред и одобрително се хилеше, към теб се крекотеха някакви безлични недоразумения, попаднали по подигравка на Съдбата в Народното събрание. Този, самообявил се за вманиачен, е цялостен чалгар, фен на “Мегами ” и “Клуб 33 ”; тумор от чалга секцията на “Има подобен народ ”, протеже на Слави; слагач, който се хвалеше по какъв начин през май 2022 година е бил посетител на рождения ден на Тошко Йорданов; умилкваше се към сценариста Филип Станев; даваше слабоумни изявленията в телевизия 7/8… Руди Гела е кръв от кръвта и плът от плътта на тези хлевоусти подигравчии, които унизиха, смут - толкоз нахално унизиха Лена, благата.

Ти, Кириле, нямаш датчици за Истината и Честта. Подвластен си единствено на Сметката и Властта. Обаче, виждаш ли какъв брой е безпощадна Вселената?! Даваш ли си сметка какво се случи?! Ти ръкопляскаше на Руди Гела, до момента в който той наскърбяваше Десислава Трифонова в пленарната зала, а през днешния ден към този момент половин България се кефи от чалга-парчето на същите тези - презрени от теб сценаристи, които изкопаха този безсилен състезателен юрист от неугледната му адвокатска фирма в Студентския град и го изпратиха да безчинства над спорта от министерското кресло в Спортната палата. Усещаш ли Иронията?

Обругаха Лена и несъмнено доста те боли. Е, по този начин ти се пада.

Петко Петков ми показа, че след мръснишките офанзиви, натъпкани с неистини, с които Радостин Василев облъчи публиката против мен - да, доверчивите и простите, мизерните фенове на пошли сензации - само че някаква аудитория, въпреки всичко - той повече не желал да чува за него. Разказа ми по какъв начин на закриването на предизборната акция пред НДК, Радостин Василев се хвърлил сервилно да го поздравява, до момента в който двамата си говорели с Линда, само че Петко демонстративно му обърнал тил. Така постъпват мъжете, Кириле!

Баща ти доста те обича и счита, че е отгледал наследник с чест и достолепие. Когато през август 2022 година започнаха невижданите порно кибер офанзиви против мен, за които е ясно, че са поръчани от някой обиден от мненията и разкритията ми политик, Петко ми се обади и сподели: ”Не е Кирил, повярвай ми! Гарантирам ти, синът ми не би предизвикал това на жена. Никога! ” Повярвах му. Петко е добър и набожен човек. Ти какъв си?

Ти, Кириле, изгони от кандидат-депутатските листи един деятел на “Продължаваме смяната ”, тъй като от ЛГБТИ организации се оповестиха против него, бил им запалил знамето. Не можеш да понесеш да те нарочат за хомофоб. Обаче, другарски прегърна и даде втори късмет на Руди Гела, който назовава най-близкия ти другар Асен Василев “педераст ”, а за двама свои някогашни съпартийци написа: този е гей и оня е гей. По една национална телевизия дефинира две дами от Има Такъв Народ като “проститутки ”. Не се посвени, сякаш цитирайки Татяна Дончева, в изявление с Тошко Йорданов по телевизия 7/8, да назова един от водачите на митингите, татко на трима синове - “гей ”.

Кириле, ти ми показа пъклен наскърбен, че най-голямата засегнатост е от един авторски коментар на Николай Бареков, че си гей и имаш ухажор в Северна Македония, по тази причина искаш отпадане на ветото. Ти ми изплака съвсем: ”Имам семейство и деца! Знаеш ли по какъв начин се почувстваха те?! Моите близки и приятели… ” Да, знам какво е. Само че за какво ти, който си толкоз травмиран за своите близки, не намерения даже за секунда за околните на афектираните от Руди Гела?! Защо подминаваш неговите мерзки ругателства? И ти ли, Кириле, си женомразец? И ти ли си хомофоб? Той, Руди Гела, с неговите демонстративни мъжки другарства, може да е таман противоположното, само че това не е наш проблем, а на онази клета жена, която употребява за заслон.

Кириле, не бъди подобен страхливец, излез и отбрани Лена. Ти! Лично ти. Не се крий зад партийните словоизлияния, зад груповата поддръжка, зад клишетата за правосъдна кавга с клеветниците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР