Коментар на Краси Панов Варна е домът на българския волейбол! И

...
Коментар на Краси Панов
Варна е домът на българския волейбол! И
Коментари Харесай

Варна е домът на волейбола

Коментар на Краси Панов

Варна е домът на българския волейбол! И го потвърди за следващ път нощес.

Повече от 5000 зажаднели за волейбол почитатели разграбиха билетите за откриващия мач от Евроволей 2023 против Испания. А като свършиха, започнаха да купуват за Финландия. И както се изрази треньорът на гостите Мигел Ривера сътвориха същинско волейболно празненство. Те не стопираха да поддържат любимците си от първата до последната минута, като не се отхвърлиха даже, когато стартира да излиза наяве, че нещата май няма да се получат. А празненството се допълваше от атрактивно осветяване, страхотни DJ и диктор.

Нека не се наскърбяват почитателите в другите градове, които също основават страхотна атмосфера. Но във Варна и залата подготвя към страсти, тъй като привържаниците и играчите са доста близо и имат съвсем физически контакт. 

Организаторите пък се бяха постарали да им обезпечат занимания преди мача с голям брой атракционни зони, направени от спонсорите пред Двореца на културата и спорта.

За страдание, тимът на Пламен Константинов не съумя да ги зарадва с победа и отстъпи с 1:3. И в този момент е задължен да вземе реванш пред страхотната варненска аудитория с победи в оставащите срещи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР