Комедийният киноуикенд в Пловдив стартира на 9 юли /петък/с прожекция

...
Комедийният киноуикенд в Пловдив стартира на 9 юли /петък/с прожекция
Коментари Харесай

Kомедиен киноуикенд в Пловдив: Ето програмата на КЕФФ

Комедийният киноуикенд в Пловдив започва на 9 юли /петък/с прожекция от 19.00 ч. в LUCKY Дом на киното на испанското заглавие „ ДОКАТО СВАТБАТА НЕ НИ РАЗДЕЛИ “. Филмът наблюдава занимателната история на Марина, която не може да повярва в любовта, откакто в детството си е била очевидец по какъв начин татко й Артуро изневерява на майка й Лурдес. Сега обаче Артуро е сполучлив брачен сътрудник в личната компания на щерка си, в която работят другарка й Ирене и майка й Лурдес….

Сръбската комедия, част от конкурсната стратегия на фестивала - „ ИСТИНСКА ИСТОРИЯ “ е с прожекция от 21.00 ч. в LUCKY Дом на киното. Актьорът Велко е уверен, че цялата Вселена е против него. Постоянно си основава проблеми, само че счита, че в действителност отговорни за тях са хората към него. Комичните спорове с приятелите, фамилията, сътрудниците и даже инцидентни хора се задълбочават, до момента в който Велко продължава да чака огромната си роля, за която е уверен, че ще реши всичко един път вечно.

Прогрмата на КЕФФ продължава навън в Лятно кино Орфей от 21:30 часа когато специфичният посетител на фестивала Мартин Лишке /Германия/ ще показа своя филм – „ КОНЦЕРТЕН ЖИВОТ “, включен в спортната стратегия на фестивала. Лейф би трябвало да изнесе концерт в джаз и блус бара на Лене в Германия. Но преди концерта, той ще се сблъска с цялата палитра от шарени облици, които посещават бара – всеки със своя друг свят, светоглед и орис. Какво е един бар без своите постоянни клиенти? И какво е един човек без обич към музиката?

Проектът Комедиен Европейски Филмов Фестивал е част от стратегия „ Нaследство “ на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Билетите са на цена 8лв и 7лв /за пенсионери и учащи/, а пакет от 5 прожекции коства 35 лева Могат да бъдат закупени на касата на LUCKY Дом на киното, онлайн на уеб страниците ceff.bg и boxoffice.bg и от касата на лятно кино " Орфей ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР