Комбинирането на способността за работа с различни джаджи с помощта

...
Комбинирането на способността за работа с различни джаджи с помощта
Коментари Харесай

Microsoft Your Phone ще ви позволи да контролирате музика на смартфон от компютър

Комбинирането на способността за работа с разнообразни джаджи благодарение на единни приложения е една от перспективните области за актуалните разработчици. Сега, Microsoft възнамерява да вкара спомагателни контроли за възпроизвеждане на музика във вашия телефон. Подобряването на приложението ще разреши на притежателите на устройства с Android да преглеждат и ръководят музикални файлове, възпроизвеждани на портативни устройства, употребявайки приложението Phone на компютър.

В момента новите функционалности се тестват на някои версии на Windows 10 и се възнамерява да се отвори достъп за необятен кръг консуматори до такива функционалности още през първата половина на май. Приложението Your Phone на вашия настолен компютър ще може да се синхронизира с музиката, на смарт телефоните. Освен това на мобилните устройства ще бъде разполагаем мини плейър, сходен на този, вграден в операционната система Windows 10.

Така потребителят ще има достъп до такива контроли като възпроизвеждане, пауза, пускане на идващия или предходен аудио файл. Заглавието на песента и корицата на албума също ще бъдат забележими. Аудио плейърът ще показва лист, който ви разрешава да превключвате сред разнообразни приложения или източници на вашия смарт телефон. Your Phone приложението е съвместимо с за Android Spotify, Pandora, Amazon Music, Гугъл Play Music, YouTube Music, Xiami Music и Гугъл Podcast. На този стадий видеоклиповете в YouTube и Audible не се поддържат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР