Комбинацията от чесън и мед е невероятно полезна на празен

...
Комбинацията от чесън и мед е невероятно полезна на празен
Коментари Харесай

Комбинацията от чесън и мед има невероятен ефект върху организма

Комбинацията от чесън и мед е необикновено потребна на празен корем

Въпреки неповторимия си усет, чесънът е необикновено ефикасен при лекуването на разнообразни болести, изключително в случай че го консумирате в недопечен тип.

Чесънът е една от най-популярните натурални съставки и е неразделна част в множеството кухни по света. Въпреки неповторимия си усет, чесънът е необикновено ефикасен при лекуването на разнообразни болести, изключително в случай че го консумирате в недопечен тип.

Смята се, че чесънът е ефикасен в предварителната защита и лекуването на съвсем всички болести. Той предотвратява атеросклерозата, инфаркта, коронарната болест на сърцето, а също по този начин намалява холестерола и кръвното налягане.

Той също по този начин лекува леки болести като ухапвания от инсекти, настинки, грип, тресчица, гъбични инфекции и диария на пътешественика. Чесънът дейно управлява признаците на диабет, увеличаване на простатата и остеоартрит. Освен това, способността му да отстрани токсините и да укрепва имунитета е едно от най-важните му свойства.

В композиция с джинджифил и лук, чесънът почиства организма даже след химиотерапия.

За най-хубави резултати използвайте чесън в суровия му тип, защото топлината унищожава алицина, неговата дейна съставна част. Просто би трябвало да намачкате скилидка чесън, оставете за 15 минути и по-късно прибавете към храната.

В допълнение, цялостният корем не може да всмуква всички хранителни субстанции, тъй че е по-добре да го употребявате на празен корем, преди да пиете или ядете нещо.

За да укрепите имунитета и здравето, би трябвало постоянно да употребявате примес от мед и чесън.

Вземете 2-3 скилидки чесън, нарежете ги на ситно и прибавете една супена лъжица мед.

Консумирайте всеки ден и скоро ще забележите резултатите!

В допълнение, следната рецепта е ефикасна против грип, покачва имунитета, предотвратява и успокоява болката в гърлото и отстранява признаците на грип и простуда. Това е доста мощно натурално лекарство.

Необходими съставки:
5 скилидки чесън, нарязани на едро
1 супена лъжица джинджифил, нарязан
нефилтриран ябълков оцет
1 лимон
2 люти чушки, нарязани на едро

Приготвяне:
Ако имате сензитивна кожа, не забравяйте да употребявате ръкавици за приготвянето, защото естествените масла от съставките могат да причинят изгаряния или обриви.

Вземете буркан от 350-500 мл. и прибавете един пласт чесън, а по-късно лютите чушки със семките. След това прибавете джинджифил, изсипете лимоновия сок и най-после органичния ябълков оцет.

Вижте още: Маска с ориз, която ще ви подмлади с 10 години

Затворете буркана компактно. Съхранявайте в килера. Използвайте продукта постоянно, с цел да предотвратите заболяванията или да премахнете признаците.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР