Комбинация от алкохол и райски газ вкара в „Пирогов” дете

...
Комбинация от алкохол и райски газ вкара в „Пирогов” дете
Коментари Харесай

Детето, припаднало след употреба на райски газ, се възстановява

Комбинация от алкохол и божествен газ вкара в „ Пирогов” дете на 15 години. Момчето е намерено в безсъзнание пред нощно заведение в Правец. Занесено е на ръце от негови другари до Спешна помощ в града, където лекари повече от час се пробват да го стабилизират.

„ В момента детето ми е добре, следим го, с цел да забележим дали няма някакви остатъчни ефекти”, описа пред NOVA майката на 15-годишното момче Елица Йорданова.

По думите ѝ синът ѝ бил с другари на разходка в града, видял, че работи дискотеката и влезнал вътре. „ След това има откъслечни мемоари. Имало е маса, чаши, бутилка с водка. Решил е да опита. И по-късно спомените му са откъслечни, тъй като резултатът от алкохола при него е бил незабавен. Цялата обстановка се е развила за не повече от половин час. Разбрахме, че вътре се е продавал и божествен газ – и това е употребил”, споделя тя.

Обикновено, когато се прибирали в града във почивка, момчето можело да бъде открито на баскетболното игрище, у дома или с другари в центъра на града или на басейн. „ Във въпросната вечер той попита може ли да излезе на разходна с другари. В центъра беше цялостно с хора и с деца”.

„ Пуснахме го да се разноски с другари, тъй като му имаме доверие. Знаем какъв брой е умерено и безшумно в Правец. Нямахме визия, че заведението, което пред деня работи като кафе – вечерта ще работи като дискотека. Не сме и имали спогодба с него да влиза в дискотека – не сме му давали пари за това. Разговаряли сме с него през годините за алкохола и наркотиците”, показва майката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР