Комби автомобилите или наричаните още универсали, са превозни средства, които

...
Комби автомобилите или наричаните още универсали, са превозни средства, които
Коментари Харесай

Най-бързите комбита на Mercedes и Audi

Комби колите или наричаните още универсали, са транспортни средства, които се свързват най-вече с деловитост и пространно пространство за багаж. И множеството купувачи избират този формат, водейки се тъкмо от тези характерности.

Съществуват обаче и такива " комбита ", които ще дадат късмет на доста малко спортни коли. Най-добрите в изработката на бързи комбита са немските експерти от Audi и Mercedes. Ето и какво оферират те по тематиката.
Mercedes-Benz AMG E63 Estate 4Matic  Най-бързите комбита на Mercedes и Audi

Това комби може да се похвали освен с необятен багажник, само че и с динамичност, която просто удивява. Ускорението от 0 до 100 км/ч е на равнище от 3.5 секунди, а що се отнася до оптималната скорост, тя е 300 километра в час.

За всичко това е виновен мощен осемцилиндров мотор с две турбини, който оказва помощ на автомобила да реализира толкоз впечатляващи характерности. Въртящ миг от 850 Нм и мощ от 610 конски сили задвижват и четирите колела посредством системата 4Matic.
Audi RS6 Avant  Най-бързите комбита на Mercedes и Audi

Актуализираната „ шестица “ получи през 2020 година доста вълнуващ и нападателен дизайн, който незабавно загатна, че макар практичното тяло, не трябва да се шегувате с RS6 Avant на спонтанни надпревари по светофари. И по този начин, ускорението на тази кола от 0 до 100 лишава единствено 3.6 секунди, като в това време оптималната ѝ скорост доближава 305 километра в час.

Под капака на това комби има битурбо 8-цилиндров мотор с мощ 600 конски сили. Въртящият миг също е впечатляващ - 800 Нм, с които задвижването на четирите колела quattro е проектирано да се оправи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР