Командващият сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна, генерал-лейтенант Олександр

...
Командващият сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна, генерал-лейтенант Олександр
Коментари Харесай

Командирът на сухопътните сили на Украйна: Две години от Буча, ко...

Командващият сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна, генерал-лейтенант Олександр Павлюк, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Преди две години съветските окупатори направиха всеобщ разстрел на цивилни жители в.

Това е единствено едно от многото военни закононарушения, прояви на геноцид над украинския народ, които руснаците правят в окупираните територии.

След това, напролет на 2022 година, с помощта на героичните старания на Силите за защита, с помощта на единството, успяхме да прогоним врага от Киевска област, от северната част на Украйна. И целият свят съумя да види същинското лице на руснаците: варвари, диваци и убийци.

По това време, оглавявайки военната администрация на Киевска област, ние неведнъж демонстрирахме на задграничните делегации, посещаващи района, следствията от закононарушенията на съветските окупатори - зло, което няма право да съществува.

Нашите бойци всеки ден потвърждават, че агресорът ще получи единственото заслужено наказване и мощен отговор за всички свои опити да заграби нашата земя, да посегне на живота и сигурността на нашите жители.

Инвазията, която се е насочила към нашите градове, с цел да убива, среща мощна опозиция от страна на Силите за защита. Предимството на врага в морето и във въздуха беше изравнено.

Свободният Херсон, Харковска област, а в този момент - сполучливото заличаване на повече от дузина, унищожаването на - са блестящо удостоверение на това.

Слава на въоръжените сили на Украйна! Слава на Украйна!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР