Командирът на украинските войски с позивна Мадяр“ заяви, че частта

...
Командирът на украинските войски с позивна Мадяр“ заяви, че частта
Коментари Харесай

Част от украинските войски са получили заповед незабавно да напуснат Артьомовск

Командирът на украинските войски с позивна „ Мадяр “ съобщи, че частта му е получила заповед неотложно да напусне Артьомовск

„ Нощта на 2 март частта „ Птиците на Мадяр “ получи бойна заповед неотложно да излезе от Бахмут (украинското наименование на Артьомовск) на ново място. Какви са аргументите за прехвърлянето в сериозен за Бахмут миг, когато изкарахме тук 110 дни бойни наряди? На първо място военни, по тази причина няма да разясня заповедта на командването на защитата на Артьомовск. Изпълняваме заповед “, съобщи той на видео в канала си в „ Телеграм “.

Наскоро депутатът-член на комисията на Върховната Рада по въпросите на националната сигурност, защитата и разузнаването Сергей Рахманин съобщи, че обстановката в Артьомовск е сериозна. Според него от военна гледна точна няма смисъл градът да се пази непременно. Основният проблем е, че съветските елементи в действителност са прерязали всичките пътища за доставяне на украинската групировко.

Освен това ден по-рано заместник-министърът на защитата на Украйна Ана Маляр заяви, за решението в Артьомовск да се трансферират спомагателни елементи на украинските войски.

Във вторник на американския ефирен канал Си-Ен-Ен излезе изявление от украински боец, в което признава, че обстановката в Артьомовск за Киев във всяко отношение е доста по-лоша, в сравнение с приказват публично. Агенция „ Блумбърг “ също съобщи, че полученият от съветските военни надзор над Артьомовск ще бъде крачка към освобождението на цялата Донецка национална република.

Артьомовск е ситуиран в следената от Киев част на ДНР северно от огромния град Горловка. Това е значим транспортен възел за доставяне на украинската формация войски в Донбас.

Превод: В. Сергеев

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР