"Ком" /Берковица/ завърши с победа контролните си срещи от предсезонната

...
"Ком" /Берковица/ завърши с победа контролните си срещи от предсезонната
Коментари Харесай

Ком /Берковица/ е готов за новия сезон в Северозападната трета лига

"Ком " /Берковица/ приключи с победа контролните си срещи от предсезонната подготовка. Новакът във Северозападната трета лига се наложи с 1:0, като посетител на участника в Югозападната трета лига "Спортист " /Своге/. Единственотио попадене осъществя Гълъб Герасимов след асистенция на Цветан Цветанов – Кебапа.
"Тренираме към този момент един месец. В общи линии подготовката е отлична. Да не забравяме, че се състезаваме в аматьорска група. 90 % от нашите играчи работят в същото време. Бях наясно и авансово с този подробност. Справяме се към този момент ", показа мнението си за предсезонната подготовка играещият треньор Венци Иванов. То добави, че концепцията на подготовката е била тя да приключи с мачове против по-силни противници.
"Тренираме шест пъти в седмицата. Искахме да употребяваме тези мачове като същинска подготовка за това, което ни чака. Накрая срещаме тимове от нашата рогозка. Ние сме млад тим, занапред градим. Разчитаме на ветераните от предходната година. Трябва ни време за сработване. Надяваме се и работим ", дефинира положението на тима си преди старта на сезона Венци Иванов.
"Дали ще играя в действителност зависи от момчетата. Ако се оправят, няма да имат потребност от мен. Разчитам на опитните. Моето виждане е, че без опит няма по какъв начин да стане, изключително в групата, в която сме. Привлякохме положителни водачи ", дефинира ролята си в тима треньора.
Реалната цел на "Ком " е определяне в групата, приключи Венци Иванов, който дебютира в треньорската специалност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР