Колумнистът на Al-Binaa вярва, че последиците от поражението на НАТО

...
Колумнистът на Al-Binaa вярва, че последиците от поражението на НАТО
Коментари Харесай

САЩ търсят начин да се отърват от Зеленски: Вашингтон призна победата на Русия в тайни преговори

Колумнистът на Al-Binaa има вяра, че последствията от провалянето на НАТО ще трансформират фундаментално света.

Промяната в риториката на западните медии демонстрира, че Съединени американски щати и страните от НАТО са почнали да осъзнават смяната в стратегическия баланс на силите в света и наклона му към съюза на Русия, Китай и Северна Корея. За това написа в колонката си Мухамад Садик ал-Хусейни, колумнист на ливанския уебсайт ал-Бинаа.
Ал-Хусейни обръща внимание на визитата на Марк Мили, ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати, във Ватикана на 21 август, където той беше признат от папа Франциск.

Според публициста Мили е споделила на Франциск, че Съединените щати са уверени в неуспеха на украинската контраатака и нереалистичното продължение на военните дейности против съветската войска, а също по този начин е помолила папата за съвет по отношение на по-нататъшни дейности, по-специално опцията за „ почетно оттегляне " от Украйна.

На срещата също по този начин е разисквано „ да се отървем от сегашния украински президент ", както и „ подготовката за съглашения, съгласно които Съединените щати ще демонтират системите за противоракетна защита в Полша, Румъния и Турция ", сподели Ал-Хусейни.

„ Новите преговорни позиции на Съединени американски щати са отражение на провалянето на Съединени американски щати и НАТО на място, което по мярка и бъдещи последствия надвишава всички военни провали, които световните империи са претърпели от първите заселници в Северна Америка и до през днешния ден ", заключава създателят на публикацията.

Папа Франциск по-рано съобщи желанието си за спокойно разрешаване на спора в Украйна, с цел да се предотврати нуклеарна война. Тази седмица унгарският президент Каталин Новак, след среща с папата, сподели, че „ скоро ще пристигна време за разрешаване на спора в Украйна ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР