Колумбийският втородивизионен клуб Тигрес обяви, че президентът му Едгар Паес

...
Колумбийският втородивизионен клуб Тигрес обяви, че президентът му Едгар Паес
Коментари Харесай

Застреляха президент на колумбийски клуб след загуба на неговия отбор

Колумбийският втородивизионен клуб Тигрес разгласи, че президентът му Едгар Паес е бил смъртоносно прострелян след загубата на отбора с 2:3 от Атлетико де Кали в събота вечерта, оповестява организация " Ройтерс ". Според известия в локалните медии 63-годишният Паес се е прибирал с щерка си след домакинското проваляне, когато е бил прострелян от двама мъже на мотоциклет покрай стадион " Метрополитано де Течо " в Богота. Дъщеря му е невредима след нападението, а прокуратурата води следствие на убийството.
Прочетете още
" Семейството на Тигрес и спортната общественост са потресени от убийството. Неговият ангажимент към тима и отдадеността му към развиването на спорта в нашия район оставиха незаличима диря във всички, които имаха привилегията да го познават ", се споделя в изказване на клуба, оповестено в X.

Колумбийската футболна федерация също изрази своите съболезнования към фамилията и тима на Паес. " Колумбийската футболна федерация и нейният изпълнителен комитет скърбят за кончината на господин Едгар Паез, президент на клуб Тигрес. Ние показваме нашите съболезнования на неговото семейство, другари и близки в тяхната тъга. Почивай в мир ", се споделя в изказване на централата.

След 13 мача от състезание Тигрес заема последното място в класирането с 9 точки актив.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР