КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Републиканската кандидатка за президент Ники

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Републиканската кандидатка за президент Ники
Коментари Харесай

Ники Хейли, попитана какво е причинило Гражданската война, пропуска робството. Това не е първият път

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Републиканската кандидатка за президент Ники Хейли беше запитана в сряда от гласоподавател от Ню Хемпшир за повода за Гражданската война и тя не загатна робството в отговора си — което кара гласоподавателя да каже, че е „ учуден “ от нейния пропуск.

Попитана по време на кметство в Берлин, Ню Хемпшир, какво съгласно нея е предизвикало войната - първите изстрели от която са били изстреляни в родния й щат Южна Каролина - Хейли приказва за ролята на държавното управление, отговаряйки че включва „ свободите на това какво хората могат и какво не могат да вършат “.

След това тя обърна въпроса назад към мъжа, който го беше задал, който отговори, че не той се кандидатира за президент и вместо това пожела да знае нейния отговор.

След като Хейли навлезе в по-продължително пояснение за ролята на държавното управление, самостоятелната независимост и капитализма, питащият като че ли увещава Хейли, казвайки: „ През 2023 година за мен е изумително, че отговаряте на този въпрос, без да загатна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР