КОЛУМБИЯ, Южна Каролина – Ники Хейли казва, че няма нужда

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина – Ники Хейли казва, че няма нужда
Коментари Харесай

Хейли казва, че нейната цел е „преодоляването на разликата“ с Тръмп на републиканските първични избори за президент на Южна Каролина

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина – Ники Хейли споделя, че няма потребност да печели в родния си щат Южна Каролина по-късно този месец, с цел да поддържа акцията си за републиканската президентска номинация жива.

„ Успехът значи да бъдеш конкурентен. Да намалиш разликата. Да се ​​увериш, че можем да продължим напред, до момента в който навлизаме в Супер вторник “, акцентира Хейли в изявление за Fox News Digital.

Бившият губернатор на Южна Каролина с два мандата, който по-късно служи като дипломат в Организация на обединените нации в администрацията на някогашния президент Доналд Тръмп, е изправен пред стръмно нанагорнище за номинацията на Републиканската партия против Тръмп, който е основният любимец в конкуренцията за републиканците като той прави своята трета поредна кандидатура за Белия дом.

Кандидатът за президент на републиканците, някогашният президент Доналд Тръмп, приказва на празненство в нощта на първичните избори в Нашуа, Н. Х., вторник, 23 януари, 2024. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР