КОЛУМБЪС, Охайо (АП) — Бърни Морено, подкрепян от Тръмп кандидат

...
КОЛУМБЪС, Охайо (АП) — Бърни Морено, подкрепян от Тръмп кандидат
Коментари Харесай

Подкрепяният от Тръмп кандидат за Сената на Охайо и бизнесмен Морено е изправен пред съдебни дела за дискриминация, установява АП

КОЛУМБЪС, Охайо (АП) — Бърни Морено, подкрепян от Тръмп претендент за решаващото място в Сената на Охайо, който популяризира триумфа си в бизнеса, се сблъска с голям брой правосъдни каузи за дискриминация против чиновниците в навечерието на продажбата на неговия автокъща от висок клас в Кливланд, откри обзор на Associated Press.

Три каузи за дискриминация бяха заведени в окръг Куяхога сред 2015 и 2017 година Двама упрекнаха Морено и Бърни Морено Кос надлежно в дискриминация по пол и възраст. Третият, в който Морено не беше посочен, предполагаше расова дискриминация против посланичество, ръководено от дъщерно сдружение на BMC.

Говорител на акцията сподели, че двамата чиновници, които съдиха Морено непосредствено, в този момент поддържат неговата републиканска акция за Сената на Съединени американски щати и че Морено, който е роден в Богота, Колумбия, се гордее с даването на равни благоприятни условия на всички свои служащи.

Представянето на Морено в бизнеса беше представено от някогашния президент Доналд Тръмп, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР