Колоритният полицай Стефан Желязков от комедийната поредица Полицаите от края

...
Колоритният полицай Стефан Желязков от комедийната поредица Полицаите от края
Коментари Харесай

Краси Ранков се изръси 500 лева за лукс обувки

Колоритният служител на реда Стефан Желязков от комедийната поредност „ Полицаите от края на града ” по Нова телевизия, гони 70-те, само че е все по този начин суетлив. Преди няколко дни артистът, който нашумя първо с ролята на охранителя Ставрев от сериала „ Стъклен дом ”, обикаляше бутиците в центъра на София. 

За разлика от доста от родните аркашки, Краси не може да се оплаче от безпаричие и липса на задължения. Освен че снемина непрестанно в сериали и телевизионни реклами, Ранков прибира прилични възнаграждения от частна преподавателска активност, подготвяйки кандидат-студенти за изпитите в НАТФИЗ. С брат си – не по-малко известният от него Веселин Ранков, имат обща компания „ Ранкузи ”, с която въртят фризьорски салон и магазин. Преди години стопанисвали и ресторанта на Народния спектакъл, само че новия шеф Мариус Донкин оповестил конкурс ги прокудил.

Папараците на „ Уикенд ” видяха, че Краси влизаше единствено в най-лъскавите магазини за маркови облекла и обувки, само че нищо не си харесваше. Точно когато се бе отчаял, че няма да възобнови дрешника си, Ранков видя на витрината на магазин за немски обувки чепиците, които търси. Актьорът хлътна вътре и изиска от продавачката неговия номер. За шанс на Краси имаше цялостната номерация. Той седна, с цел да ги опитва. После стана и се разноски из магазина, с цел да ревизира дали са му комфортни. Докато обикаляше видя още едни патъци. „ Я, дайте ми да опитвам и тези! ”, уточни с пръст кафеви обувки от естествена кожа комикът. След като се увери, че му стават, сграбчи двата чифта и заплати за тях 480 лева в брой.  Доволен от покупките, които е направил, той се насочи към паркинга на Народния спектакъл, където бе оставил баровския си джип „ Лексус ” и потегли към у дома.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР