КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Заподозрян беше задържан в понеделник

...
КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Заподозрян беше задържан в понеделник
Коментари Харесай

Заподозрян в ареста след стрелба по двама души в общежитие на колеж в Колорадо

КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Заподозрян беше арестуван в понеделник сутринта по отношение на съдбовната пукотевица по двама души предходната седмица в общежитие в Университета на Колорадо Колорадо Спрингс, сподели полицията.

Полицейското ръководство на Колорадо Спрингс не разпознава обвинения, само че уточни имената на двете жертви, Сели Рейн Монтгомъри, 26, и Самуел Ноп, 24, студент в университета на към 69 благи (111 километра) южно от Денвър.

Стрелбата в петък изглеждаше „ изолиран случай “ сред хора, които се познаваха, а не инцидентно нахлуване в учебно заведение, полицията сподели в платформата на обществените медии X. Въпреки че правосъдният доктор ще дефинира по какъв начин са умрели, всяка жертва е била простреляна най-малко един път, сподели полицията.

Властите не предоставиха повече детайлности за обвинения, в това число обвинявания или хипотетичната им замесеност в тази ситуация.

Полицейското ръководство беше извикано рано сутринта в петък за изстрели от общежитието на университета, Creston House, къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР