Колкото повече време минава, се появяват все повече и повече

...
Колкото повече време минава, се появяват все повече и повече
Коментари Харесай

Боян Чуков: Нападението в Ивицата Газа е реализирано от разузнавателна централа с изключителен интелектуален капацитет

Колкото повече време минава, се появяват от ден на ден и повече въпроси, които нямат отговор. Това сподели за БНР интернационалният анализатор Боян Чуков по отношение на събитията в Близкия изток.

" За мен персонално става дума за второто издание на огромната игра, в което вземат участие световни фактори. В цялата тази история и палестинците, и евреите са единствено съчки, които се хвърлят на кладата. Тук драмата е идентична както за палестинците, по този начин и за евреите ", счита Чуков.

Анализаторът е безапелационен, че Мосад не може да проспи всичко това. По думите му техниката, която е била на границата, е съвършена и необикновено прецизна. По време на събитията е имало хакерска офанзива, поради която електрониката е била блокирана. Освен това, в региона по време на офанзивата на " Хамас " е изчезнала мобилната връзка, акцентира Чуков.

" Мобилната връзка може да бъде отстранена единствено с помощта на мощни станции за радио-електронна война, които да са релативно наоколо. Ако погледнем къде са най-близките такива станции, които вероятно биха могли да въздействат – такава има в о. Кипър, в английския бранш. Моята персонална доктрина по догадка за протичащото се в Израел е, че ние следим английски чай в американска чаена чашка, подсладен с турски шекер ”, разяснява Чуков.

" Има доста доказателства, че нападението в Ивицата Газа е осъществено от разследваща централа с извънреден интелектуален потенциал ", добави Боян Чуков. Той е безапелационен, че ставащото сега в Близкия изток ще преразпредели сферите на въздействие в дълготраен проект.

" Това, което се случва, е в интерес на Джо Байдън и на ръководещите в Съединени американски щати, тъй като той може да прояви преданост и грижа за евреите в Израел и по този метод да притегли тотално еврейското лоби в Съединени американски щати, което да застане зад него. Това, което се случва в Израел, има отношение в това число към това, което се случва в Нагорни Карабах, в Молдова, това има и директно отношение към този прославен газопровод " Балтик конектор ". Очаква се утежняване на ситуацията и в северната част на Европа, където цел стартира да става Калининградския ексклав и със съответните затруднения, които ще настъпят след блокирането на Финландския залив, където руснаците към този момент и по морски път няма да могат да го доставят с нищо ”, съобщи още Чуков.

" Със събитията в Израел косвено може и на територията на Европа да избухнат конфликти сред мюсюлмани и силите на реда. Ставащото в Израел е като ръчна граната в чакалнята на гарата – поразява всички, които са вътре. В този проект съгласно мен събитията в Израел и Ивицата Газа са дори по-важни от това, което се случва в Украйна ".

Боян Чуков не чака в българския парламент да се случи нещо съществено в тази посока. И изясни: " Решението по какъв начин да се гласоподава вътре в Народното събрание не се взима в Народното събрание, не се взима от управленията на партиите, а се взима от външен фактор, на който сега му е доста неизгодно в България да има промяна на държавното управление. В момента продължава да се разрушава българската държавност, което е най-удобно на световните фактори, тъй като България се трансформира в един елементарен пластилин, който може да се образува както е комфортно ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР