Колкото повече напредват годините ни, толкова повече осъзнаваме, че тялото

...
Колкото повече напредват годините ни, толкова повече осъзнаваме, че тялото
Коментари Харесай

Мощно лечебно средство за подобряване на паметта, зрението, слуха! А и ще отслабнеш

Колкото повече напредват годините ни, толкоз повече осъзнаваме, че тялото няма същите свойства както през предходните ни години. Започваме да губим разтегливост на кожата и бързо възобновяване – двата ключа на младостта.

Но да упрекваме възрастта за това, е изцяло неверно, тъй като в случай че използваме нужните хранителни субстанции за вярно действие на органите, то тогава ни би трябвало да имаме такива проблеми, тъй като зрението и паметта се засягат най-бързо.

Загубата на паметта – това е първият симптом освен от възрастта и от погрешно хранене. С тази рецепта за необикновено лечебно средство, което ще ви помогне освен да спасите паметта, само че и да загубите насъбраните мазнини и токсините.

За да приготвите лекарството за възобновяване на паметта и зрението, ще се нуждаете от следните съставки:

2 с.л. канела

3 с.л. мед

3 бр. лимони

125 г корен от хрян

2 см корен от джинджифил

Почистете хряна и джинджифила и ги смелете дружно в блендер. Нарежете добре измитите лимони на части и ги прибавете към сместа, продължете със смилането, до момента в който получите гладка и еднородна примес. Когато постигнете това, прибавете меда и канелата към сместа, разбъркайте още веднъж и поставете лекарството в стъклен буркан с похлупак.

Пийте по 1 ч.л. от това фантастично лекарство 2 пъти дневно в продължени е на 3 седмици.

Тази напитка ще усъвършенства общото ви здравословно положение и ще имате освен нужните хранителни субстанции за вярното действие на мозъка, само че ще ускорите метаболизма и по този начин по натурален метод ще коригирате и тежестта.

Освен това тази невероятна рецепта ще ви помогне да премахнете токсините от вашето тяло.

Преди приложимост се консултирайте с доктор!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР