Колкото повече наближава началото на новата година, толкова повече са

...
Колкото повече наближава началото на новата година, толкова повече са
Коментари Харесай

Светът ще бъде разтърсен от глобални промени: Прогнозите за 2023 година на най-ярките визионери

Колкото повече наближава началото на новата година, толкоз повече са и астрологичните прогнози за това каква ще бъде тя. Предстоящата 2023 година ще бъде преходна година в историята на човечеството. Светът да се готви за огромни събития, които радикално ще трансформират живота на планетата. Това се споделя в предсказанията на едни от най-известни гледачи.

Предсказанието на Ванга

Българската ясновидка Ванга в края на 80-те години приказва за 2023 година като за преходна година в историята на човечеството. Според нея през този интервал светът ще стартира процедурата на " пречистване ".

Планетата ще бъде разтърсена от тежки климатични промени, спорове и нови пандемии. Най-тежкият удар за всички нас ще бъде изместването на орбитата на Земята с 4-6 градуса, което ще докара до естествени бедствия.

Що се отнася до интернационалните спорове, тук Ванга споделя следното:

„ Големият брат ще пристигна в непозната земя и ще вземе това, което му се поставя по право. Враговете, пристигнали от Запада, също ще вземат това, което им е принадлежало от епохи.

Мнозина виждат в тези думи процесите, протичащи през днешния ден на територията на Украйна. Ако се има вяра на Ванга, подялбата на земите наподобява неизбежна с последващото им отменяне от страни, които преди този момент са имали избрани права върху тях. Ако Ванга има поради Русия като „ огромен брат “, то Полша, Унгария или Румъния могат да бъдат „ западни врагове “.

Ванга приказва и за новия международен ред, който ще цари на Земята през 2023 година

" Световното владичество на Америка ще завърши след възхода на въздействието на Червения змей. "

Изследователите считат, че Червеният змей в действителност е Китай, който интензивно построява икономическа и военна мощност.

Още от предсказанията на Ванга ще откриете тук:

Прогнозите на Месинг

Прогнозите на Волф Месинг в доста връзки съответстват с тези на баба Ванга. Той обаче предсказва и ново преразпределение на света и спорове на Изток.

Ако имаме вяра на прогнозите на Волф Месинг във връзка с Русия, тогава 2023 година ще бележи началото на спешен интервал.

Според прогнозите, територията на Русия ще се усили през 2023 година, само че в това време Месинг споделя, че ще има уголемение по чудноват, само че кротичък метод, без никакви спорове. Може би ще е референдум, а може и нещо друго.

В края на 2023 година промяна на властта в Русия. Вярно, с цел да се случи това, би трябвало да съвпаднат няколко фактора, в комбинацията от които самият Волф не има вяра изключително. Той означи, че новият държател е „ много нов човек “ в съветската политика и не е трябвало да чуваме за него при започване на 2000-те и през 2010-те години.

Предсказанието на Нострадамус

Според прогнозите на френския астролог и врач Нострадамус, живял през 16 век, през 2023 година ще се сблъскаме с някаква огромна породена от индивида злополука, чиито последици човечеството може да отстрани единствено с общи старания.

В същото време огромните горски пожари също ще навредят на околната среда, което ще промени местоположението си от Австралия до Бразилия и Аржентина. Според предсказанията на Нострадамус за 2023 година по това време има възможност да се разпрострат военни дейности против организации от ислямския свят, които ще се опитат да нахлуят в нови територии.

Турция ще играе огромна роля в този спор, нарушавайки ползите на мюсюлманския свят и най-вероятно започвайки битка против арабите.

Астрологът планува, че астероид ще падне върху нашата планета. Поради това равнището на международния океан ще стартира бързо да се повишава. Много страни ще пострадат от цунамито и огромни градове като Амстердам и Джакарта ще търсят метод да се избавят.

Някои източници също настояват, че четиристишията на Нострадамус съдържат предсказания, напомнящи сюжета на Третата международна война, която би трябвало да стартира в края на 2024 година с присъединяване на Русия, Китай и Индия от една страна, и Съединени американски щати, Япония и Европа от друга. друго. В това се има вяра с огромна компликация, също така Нострадамус не посочва ясни цифри и страни.

Левин предвижда

„ Следващата година ще бъде по-лесна от тази. Кризата няма да завърши до 2025 година, само че най-малко ще премине в постоянна фаза. Ядрена война несъмнено няма да има, както няма да има директен въоръжен спор сред Русия и Запада. Така че ни чака под напрежение, само че постоянен мир “, безапелационен е Михаил Левин - един от най-старите и известни астролози в Русия, ректор на Московската Академия по Астрология.

Съединени американски щати да се готвят за...

Според астролога през новата година Съединени американски щати чака сериозна политическа рецесия, а след 2041 година Америка ще се върне към политика на изолационизъм и ще се оправи с проблемите си. Противно на доста прогнози, доларът няма да се срине, само че Съединени американски щати няма да се върнат на политическата сцена до края на този век.

Русия и Украйна – войната...

„ Помирение сред Русия и Украйна през 2023 година не може да се чака “, предизвести астрологът. През цялата година ще продължи напрегнатото опълчване сред Москва и Киев, само че за Украйна това ще бъде доста по-труден интервал, в сравнение с за Русия. За украинците 2023 година ще бъде доста сложна, стресираща и даже разрушителна година.

Ядрената война се отсрочва...

Михаил Левин загатва и за позитивни трендове през идната година. Според прогнозата на астролога през 2023 година ще отпадне заплахата от боен конфликт сред Русия и НАТО. В същото време огромни промени ще се случат на самия връх на властта на Изтока и Запада през годината.

„ Нелепите прогнози, че финансовата система на Руската федерация ще се срине без причина, няма да се осъществен през новата година. Освен това Русия няма да се разпадне нито в този момент, нито след няколко години, нито даже през този век. Да, икономическата обстановка в страната ни ще бъде сложна в близко бъдеще, само че не и разрушителна “, успокои астрологът. „ Както през 2023 година, по този начин и през 2024 година цялата финансова конструкция на Русия ще стартира последователно да се възвръща “.

„ Според астрологичната прогноза 2023 година ще бъде началото на позитивни промени за Русия “, заключи Михаил Левин.

Едно нещо може да се каже сигурно и то е, че съгласно предсказанията на известни ясновидци 2023 година дава обещание доста промени в света.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР