Колкото повече минават годините, толкова повече осъзнаваме, че тялото няма

...
Колкото повече минават годините, толкова повече осъзнаваме, че тялото няма
Коментари Харесай

Мощен лек - подобрява паметта и зрението и топи мазнините!

Колкото повече минават годините, толкоз повече осъзнаваме, че тялото няма същите качества, както преди на младини. Тоест - започваме да губим разтегливост на кожата, бързо възобновяване от каквито и да е положения, които са на процедура двата ключа към младостта!

Но да упрекваме възрастта, това е изцяло неправилно, тъй като в случай че консумираме нужните хранителни субстанции за здраве, тогава такива обстановки не би трябвало да има.

Зрението и паметта са наранени най-вече с хода на времето. Загубата наизуст е първият симптом освен на възрастта, само че и на неправилното хранене.

Ще споделим с вас рецепта за чудотворно лекарство, което освен ще спомогне за запазването на паметта ви, само че и ще загубите насъбраните мазнини и отрови!

За да приготвим мощния лек, който усъвършенства паметта и зрението, се нуждаем от следните съставки:

2 с.л. канела

3 с.л. мед

3 лимона

125 г корен от хрян

2 см корен от джинджифил

Първата стъпка е да обелите хряна и джинджифила, след което да ги смелите дружно в блендер. Нарежете лимоните на части и ги прибавете към сместа.

 Мощен лек - усъвършенства паметта и зрението и топи мазнините!

Продължавайте да смесвате доста добре, тъй като би трябвало да получим гладка и еднородна текстура. Когато приключите, прибавете меда и канелата към сместа и още веднъж разбъркайте, поставете лека за памет и зрение в стъклен буркан.

Приложение на мощния лек за памет, зрение и слух

Приемайте по една чаена лъжичка от това фантастично лекарство два пъти на ден в продължение на към 3 седмици.

Този мощен лек ще усъвършенства цялостното ви здраве и освен ще имате нужните хранителни субстанции за вярната мозъчна функционалност, само че и ще можем да ускорим метаболизма, тъй че естествено ще отслабнем.

Освен това тази здравословна рецепта ни оказва помощ да изхвърлим токсините от тялото си!

Освен това лечебно средство, пробвайте да си помогнете и с вълшебната отвара от салвия за добра памет и чай от мента за добра памет и концентрация

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР