Колкото повече хора гласуват, толкова по-малка ще е тежестта на

...
Колкото повече хора гласуват, толкова по-малка ще е тежестта на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Гласувайте като машини, въпреки че използвате хартия

Колкото повече хора гласоподават, толкоз по-малка ще е тежестта на всевъзможни изборни измами. Така че, гласувайте като машини, макар че употребявате хартия. Това сподели Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ), който упражни правото си на глас, съобщи Българска телеграфна агенция.

Петков съобщи, че броят на невалидните бюлетини ще бъде ясно регистриран и всички българи ще забележим какво значи още веднъж да се върнем напълно на хартия. Нека не губим кураж и възторг, действително колкото и да са фалшификациите, в случай че гласуваме като в Полша - със 70 % изборна интензивност, тези фалшификации ще имат дребен % за крайния резултат, разяснява Петков

Живея на улица " Шишман " и в последните три години тя беше ремонтирана от ремонт, на ремонт. Гласувах за нещо доста практично - да няма следващ ремонт на " Шишман ". От друга страна имам един другар в " Люлин ", чиято улица не е ремонтирана от 20 години. Гласувах и неговата улица да бъде ремонтирана, тъй като не може единствено центърът да се ремонтира 20 пъти, добави той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР