Колкото повече демонстрираш любовната си връзка във фейсбука, толкова повече

...
Колкото повече демонстрираш любовната си връзка във фейсбука, толкова повече
Коментари Харесай

Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците

Колкото повече демонстрираш любовната си връзка във фейсбука, толкоз повече ще ти се нервират приятелите ти. Ново изследване потвърждава, че най-дразнещото нещо в обществената мрежа е непрекъснатото фукане с гаджето ти и това какъв брой доста се обичате. Почти всички сменят статута си на " привързан " незабавно щом се почувстват сигурни в индивида до себе си. Да допуснем, че това е в реда на нещата, само че ежедневните любовни статуси, сърчица по неговата " стена ", общи фотоси и недай си Боже - общ фейсбук, могат до побъркат освен необвързаните ти другари, само че и тези, които са във връзка от дълго време. Така че пробвай да ограничиш сантименталните излияния във фейсбука във връзка на половинката си, в случай че искаш приятелите ти да те харесват.

Второто място на дразнителите в обществената мрежа се заема от фитнес фанатиците. Никой не обича потни фотоси на мъже, които са се самоснимали в огледалото, с цел да покажат какъв брой плочки са построили по себе си във фитнеса. Няма нищо неприятно в мъжете с съвършени тела, има неприятно обаче, когато ни заливат с фитнес фотоси във фейсбука.

Точно толкоз дразнещи се оказват и фотосите на храни и специалитети, десерти и салати. Фейсбукът се напълва със фотоси на ястие по обед. А вместо да снимаш обичаното си ядене и да го покажеш на всички, можеш просто да отидеш да обядваш:)

Патешката муцунка, която в последно време е изключително съвременна във фейсбук нервира не по-малко от всичко изброено нагоре. Всички знаем защо става въпрос - повдигната горна джука, увиснала долна джука, мъждив взор настрана и странна поза на тялото...за нищо на света не го прави ;)

Албуми на деца и животни. Също толкоз недолюбвани се оказват и тези фотоси, които непрекъснато бълват в обществената мрежа. Ако искаш да снимаш детето си, направи му албум. Същото се отнася и за домашния ти любим, само че повярвай ми, съвсем никой не се радва, когато го " заливаш " с негови фотоси.

И да си напомним за това прелестно време, когато се снимахме за спомен, а в този момент се снимаме за фейсбук...

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР