Колкото по-малко участници остават в Кухнята на ада, толкова по-горещо

...
Колкото по-малко участници остават в Кухнята на ада, толкова по-горещо
Коментари Харесай

Двама отпаднали и изненадващи гости в Hell's Kitchen България

Колкото по-малко участници остават в " Кухнята на пъкъла ", толкоз по-горещо става в нея. В двата епизода от тази седмица подопечните на началник Виктор Ангелов трябваше да покажат знания по български, само че и по непознати езици, както и да готвят типичен предписания от българската, само че и интернационалната кухня.
 Hell's Kitchen България, петият сезон на предаването и кои са известните персони в него
Кои са известните персони в пети сезон на Hell`s Kitchen България

Този път всичко ще бъде доста друго

В епизода от вторник на Hell`s Kitchen България успеха на сините в буквеното съревнование им обезпечи присъединяване в готвенето в ресторанта. Там обаче трябваше да се изправят против тима на звездите и да готвят за участници от " Игри на волята ".

Следващият епизод на кулинарното риалити изпрати двата тима в Перник, където бяха очевидци на кукерски танци и трябваше да готвят класическа българска скара. Червените изгубиха и участваха в мастърклас с началник Марко Лукиари.

Вечерната резервация стана причина за отпадането на работилия в Германия и Нидерландия Богомил Рангелов първата вечер, и на републиканската шампионка по подтикване на гюле Марина Генова втората вечер.

Следващата седмица в Hell`s Kitchen ни чака изненада: към началник Ангелов се причисляват началник Петър Михалчев и началник Андре Токев. Червеният и синият тим са изправени пред ново предизвикателство - осем нови участника.

Hell " s Kitchen България е всеки понеделник и вторник от 20 ч. по NOVA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР