Колкото по-голяма е бенката, толкова по-голям късмет ви очаква. Ако

...
Колкото по-голяма е бенката, толкова по-голям късмет ви очаква. Ако
Коментари Харесай

Ето какво казват бенките за вас и вашия характер

Колкото по-голяма е бенката, толкоз по-голям шанс ви чака. Ако е кръгла, е на положително, а в случай че е елипсовидна, чака ви триумф, само че от междинна големина.

Колкото по-наситен е цветът й, толкоз по-изразено е неприятното или положителното, което ви чака. От значение е и на коя част от тялото се намира.

На челото. Ако е в средата, индивидът е деен и работлив, ще има триумф в специалността и благополучен брак. Ако е отляво, ще би трябвало доста да работи, с цел да успее, а в случай че е вдясно, става въпрос за огромен любовчия.

На веждите. Ако е до дясната вежда, приказва за радостен темперамент, деен, самоуверен човек, твърдоглав. Очаква го благосъстояние и триумф в любовта и делата. Ще живее щастливо и ще има доста деца. Ако бенката е до лявата вежда, приказваме за ленив и раздразним човек, който обича чашката и е мекушав. В живота ще има доста разочарования, евентуално няма да сътвори семейство и потомство.

До очите. Бенката, ситуирана покрай външния ъгъл на окото, е знак за разумен, почтен и корав темперамент, обичащ любовните удоволствия.

На носа. Ако човек има бенка на носа, той е буен, прочувствен, податлив към любовни увлечения. Верен, открит, откровен в връзките си. Очаква го триумф в живота, бракът му ще бъде благополучен.

На бузите. Бенката на която и да е от двете бузи значи, че притежателят й е работлив и благонадежден. Не обича да спортува, само че е самоуверен. Няма да бъде нито богат, нито безпаричен.

На ушите. Знак е за благосъстояние. Ако е ситуирана в долната част на ухото, индивидът би трябвало да се пази от вода (море, река).

На устните. Собственикът на бенка там би трябвало доста да внимава какво яде, тъй като е податлив към пълнеене. Това са хора с много проблематично здраве, по тази причина би трябвало да се пазят и да вършат постоянни профилактични прегледи.

На брадичката. Знак е за отзивчив и спокоен манталитет. Притежателят й е непосредствен, работлив, обича пътешествията. Има триумф както в работата, по този начин и в живота.

На врата. Добър знак е, в случай че е начело.

На раменете. Ако е на лявото рамо, става въпрос за човек, който обича да води безсмислени разногласия и монотонен метод на живот. Ако е на дясното, значи е здравомислещ, деликатен, умен и изкусен. Трудолюбив, само че не доста любвеобилен. Добър сътрудник във всичко.

Под мишниците. Привлекателен човек, чака го благосъстояние. Щедър.

На ръцете. Ако е на една от двете ръце, притежателят й е вежлив, мощен по дух, съдбоносен, правилен. При мъжете е знак за триумф, благотворителност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР