Колкото по-евтина е услугата, толкова по-ниско е качествотоДанните за трафика

...
Колкото по-евтина е услугата, толкова по-ниско е качествотоДанните за трафика
Коментари Харесай

SEO агенцията, на която можем да се доверим – как да я разпознаем?

Колкото по-евтина е услугата, толкоз по-ниско е качеството

Данните за трафика и позициите по основни думи са мерило за успеваемостта на SEO оптимизацията
(снимка: CC0 Public Domain)

Съществуват доста критерии за избор на подобаваща SEO организация, само че измежду тях можем да откроим няколко, които са най-важни, тъй като недвусмислено ще ви ориентират дали си коства да ѝ се доверите, или не .

Ето по какво можете да разберете дали една SEO организация ще отговори на упованията ви:

Скорост на връзка

Ако сте се свързали с някоя SEO организация и сте почнали да договаряте съдействие, само че мениджърът внезапно прекъсне връзката и не успявате да се свържете с никой от чиновниците им в избраното работното време, то това е сигурен знак, че би трябвало да си потърсите различен сътрудник. Подобно държание е показателно и идва да ви покаже, че хората, които работят там, не се отнасят съществено към работата си и няма да се отнесат към поставените им задания с нужния почит и спазването на периоди. Ако се нуждаете от сигурен сътрудник, на който можете да разчитате, очевидно това не е „ вашият човек ”.

Разбира се, от време на време може да се сътвори неправилно първо усещане и връзката да е прекъснала по уважителна причина. За да ревизирате дали става дума за случайност, или е жанр на държание, може да поставите пробна задача, без особена значимост за вас, просто с цел да наблюдавате реакцията – бързината и качеството ѝ на осъществяване могат да ви разкрият задоволително, с цел да вземете вярното решение.

Опит във вашата ниша

Една SEO организация може сполучливо да разпространява десетки планове в разнообразни пазарни сегменти, само че това не значи, че ще се оправи със същата лекост с вашия. Всяка ниша има своите тънкости и изисква опит.

Можете да ревизирате предходните сполучливи планове на организацията и да видите с какви клиенти е работила добре. Обикновено тези неща се разгласяват в нейния уебсайт, тъй като играят ролята на добра реклама. Ако откриете ваши проспериращи сътрудници в листата, това е добър знак. В противоположен случай непосредствено попитайте за опита на организацията във вашата ниша и от чутото ще си извършите съответните заключения.

Индивидуална тактика

Ако съответната SEO организация , към която сте насочили вниманието си, предлага самостоятелен метод към клиентите, това приказва добре за нея и е сигурен знак, че взима драговолно потребностите на всички клиенти, стараейки се да им отговори по най-хубавия вероятен метод. Някои експерти, които към този момент са се потвърдили в сектора, даже оферират неповторими оферти, при които клиентът заплаща единствено въз основата на към този момент действително реализирани резултати. Такава оферта бихте могли да получите да вземем за пример от, които имат зад тила си осъществени редица сполучливи планове и са завоювали отличен имидж измежду потребителите.

Да ревизирате дали организацията, към чиито услуги проявявате интерес, залага на самостоятелния метод, е доста елементарно. Просто оценете офертата, която ви насочат и незабавно ще забележите дали е направена особено за вас, или е просто общоприета. Ето и няколко въпроса, които може да зададете, с цел да сте уверени, че няма да сбъркате в преценката: „ Как мога да употребявам тази услуга за развиването на моята компания? ”, „ Как планирате да постъпите, поради особеностите на моя бизнес? ”.

Ако видите, че SEO организацията регистрира спецификата на вашата съответна ниша и съумява да реши действителното положение на вашия уебсайт, това е плюс. Всичко останало е минус.

Екип и офис

Това е също един сериозен индикатор, който може да ви защищити от опасности, макар че от време на време може и съществено да ви заблуди, защото доста постоянно отлични експерти работят без офис. Все отново обаче съществуването на офис и екип от експерти в него несъмнено приказва за ръководенето на един изцяло действителен, а освен виртуален бизнес. А това е значимо за доста консуматори.

Услуги и цени

Всеки бизнес дефинира междинни цени за общоприети услуги в личната си ниша. И колкото по-ниска е цената на тези услуги, толкоз по-подозрителни би трябвало да бъдете. Такова разбиране като „ експресно SEO ” не съществува. Никой не може да направи нещо 5 пъти по-бързо от съперниците си и да изиска 5 пъти по-малка сума за услугата. Следователно, колкото по-евтина е една услуга, толкоз по-ниско качество ще получите.

Що се отнася до услугите, които съответната SEO организация предлага, колкото по-малък е техният брой, толкоз по-специализирана е активността ѝ, респективно – на толкоз по-висок професионализъм можете да разчитате. Ако една компания предлага куп разнообразни услуги, сигурно някои от тях „ издишат ” във връзка с качеството.

Как да следите работата на SEO организацията?

Обикновено това става въз основата на постоянни доклади, според от задачата. Най-често това са данни за трафик и позиции по основни думи. Анализът включва лист с към този момент завършени задания и лист с нови за интервала до идващия доклад. Ако сходен доклад ви бъде възложен един път месечно, това е изцяло задоволително, с цел да оцените динамичността и качеството на работата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР