Колкото и зрителите да определят новия сезон на Сървайвър като

...
Колкото и зрителите да определят новия сезон на Сървайвър като
Коментари Харесай

Отмъщението на водещия: Владо Карамазов замени Доминикана със Сървайвър в гората

Колкото и феновете да дефинират новия сезон на " Сървайвър " като неуспех, преди всичко поради неналичието на дългогодишния водещ на шоуто Владимир Карамазов и по-късно поради " наследника " му Ваня Джаферович, който търпи безпощадни рецензии в обществените мрежи, толкоз може да се каже, че дефектът се трансформира в резултат. Неодобрението на феновете е историческо, което подтикна някогашния футболист да се извини обществено за равнището на българския си. А в това време Карамазов се радва на още по-голяма известност, поради желанието на феновете да го видят още веднъж в " Сървайвър ". 

С оглед на обстановката е изцяло разбираемо, всички погледи да са ориентирани към артиста, който от своя страна, демонстрира че е намерил отличен метод да замести фотосите в Доминикана с друго занятие. 
                             

В момента Карамазов се е отдал на планински занимания и с горделивост сподели по какъв начин е яхнал магаре. Той очевидно е в прелестно въодушевление и наподобява, че е преодолял раздялата си с формата. Въпреки че е бил изненадващо сменен с Джаферович и не е известно за какво се е стигнало до отстраняването му в ролята му на водещ.

Социалните мрежи кипят от мнения както в страниците на " Сървайвър " и на Ваня, по този начин и в профила на Карамазов. Снимките, които е споделил, провокираха нова вълна от изявления от страна на почитателите му, които милеят за времената, в които той беше водещ:
                             

" Защо не си в Доминиканската република!!! ", " Чаровен, благополучен и с лека надсмешка - прелестна фотография и ездач!  Вече не виждам обичаното ми предаване " Сървайвър ", само че се веселя, че сте благополучен ", " Прекрасна интерпретация! Чудесно влизане в ролята! За страдание на други ваши сътрудници не им се получава ", гласят единствено част от мненията. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР