Kолкото и травмиращо въздействие да има изневярата, тя се оказва

...
Kолкото и травмиращо въздействие да има изневярата, тя се оказва
Коментари Харесай

2017-та - апогеят на кръшкачите

Kолкото и травматично влияние да има изневярата, тя се оказва всекидневно събитие във Англия през миналата година, написа в. " Дейли остарял ". Според статистиката забежките са се нараснали, като повече от една трета измежду брачните сътрудници си поставят постоянно рога.

Цели 45 % от мъжете и 22 % от дамите не крият, че са кръшкали на актуалните си половинки. А съгласно експертите изневярата може да се случи във всеки един миг в дадена връзка. Скорошно проучване обаче откри, че е най-вероятно хората да потърсят извънбрачно наслаждение на втората година след сватбата.

Най-често жителите на Острова имат афери с сътрудници, евентуално не им остава време от работа за други контакти. Приблизително 36 % от представителите и на двата пола признават, че са " мачкали чаршафите " с някого от службата. Други 35 % споделят, че са изневерявали по време на бизнес пътешестване.

Не е дребен броят на британците, които не крият, че са се отдавали на интимни пристрастености с родственици по сватовство - 17 %. Друго изследване по тематиката заключава, че кръшкачът постоянно си остава подобен и вероятността още веднъж да изневери се равнява на 350 %.

Рецепта за това за какво хората изневеряват, няма, само че въз основата на редица изследвания, може да се заключи, че мъжете най-често го вършат за наслаждение, а дамите - заради липса на внимание. Отмъщението също се откроява като претекст за мятане в непознати прегръдки, като по-често до този вид него прибягват дамите - 14 % против 9 % мъже.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР