Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте

...
Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте
Коментари Харесай

Зодиите, които ще ви разбият сърцето

Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте деликатни в любовните си връзки, няма метод най-малко един път да не се окажете с разрушено сърце. Просто животът е по този начин организиран. И въпреки всичко има зодии, на които им се носи славата на " сърцеразбивачи ". Нека забележим кои са те:
1. Стрелец
Стрелците постоянно слагат личните си потребности и стремежи на първо място. Искате да останат с вас? Това е доста неприятно, защото те към този момент са си създали лични проекти, които не включват вас.
Те са извънредно егоцентрични и са своят най-съществен приоритет. И което е по-лошо – откакто са ви разрушили сърцето, не схващат за какво страдате толкоз. Стрелците не са известни с емпатията и способността да погледнат нещата от непозната позиция, по тази причина се чудят по какъв начин може да ви боли и за какво просто не го преодолеете.
2. Водолей
Дори не се постанова Водолеите да се разделят с вас, с цел да ви разбият сърцето. Те ще флиртуват с други хора пред очите ви с ясното схващане какво вършат, а в идващия миг ще ви заявят, че ви обичат и не желаят да се разделяте.
Когато скъсат с вас, те ще го създадат с възприятие на интелектуално предимство – като че не сте могли да задоволите възвишените им потребности. Ако желаете да ги задържите, направете сцена на публично място. Публичната демонстрация на страсти ги кара да се усещат неловко и в случай че започнете да плачете и да викате, те няма да схванат за какво сте толкоз ядосани, само че въпреки всичко ще стартират да съжаляват (макар съжалението да е най-много поради това, че не можете да контролирате изблиците си).
3. Близнаци
Никога няма да разберете какво тъкмо ви се случва с Близнаците. В един миг ви засипват с обич и цветя, в идващия като че ли изцяло не помнят за вас.
Дори да не е изцяло неочакван мигът, в който късат с вас, отново боли извънредно. Смятахте, че те в действителност ви схващат и с никого не са разговаряли по този начин надълбоко, както с вас. Близнаците са умни и чаровни, само че са смъртоносни за сърцето. Те са склонни да изчезнат без пояснения и чак по-късно да скъсат публично с вас, което боли още повече – тъй като изгубването въпреки всичко оставя място за малко вяра.
4. Риби
Рибите са доста сладки, когато са влюбени във вас, само че когато не са, се разкриват в радикално противоположна светлина. Те ще ви наранят по един куп способи и по-късно ще се създадат на жертва, карайки ви да се чувствате зле, че въобще сте повдигнали въпроса.
Рибите в никакъв случай няма да признаят, че са се държали зле и когато най-после приключат с вас, ще бъдете руина, която ще се чуди от самото начало дали виновността в действителност не е била нейна. Ще се изумите какъв брой студени и безчувствени могат да бъдат. И след всичко това най-вероятно ще употребяват раздялата ви за креативно ентусиазъм, тъй че разрушеното ви сърце да ви боли още дълго след привършване на връзката.
5. Лъв
Лъвовете ще ви разбият сърцето, като ви накарат да се чувствате дребни и незначителни. Те имат потребност да бъдат център на вниманието и когато са влюбени във вас, вие ще имате място до тях. Но когато към този момент не ги интересувате, те ще ви избутват от ден на ден и повече, до момента в който се превърнете във декор и почувствате, че живеете в разнообразни светове.
Когато Лъв скъса с вас, това може да бъде тежък удар върху самочувствието ви и да ви накара да се съмнявате в личната си стойност. Не му позволявайте да ви смачка – вие сте по-силни от това. Нямаше въобще да имате връзка с Лъв, в случай че не притежавахте мощ, просто би трябвало още веднъж да намерите пътя към нея.
6. Телец
Макар и толкоз влюбчив и превъзходен знак, Телецът може да бъде жесток, леден и нечовечен. Мислите си, че всичко е ужасно и внезапно той се обръща против вас. Да кажем, че е злобен, може би би било малко пресилено, само че сигурно таи в себе си доста негативизъм и може да ви нарани съществено, когато изиска.
Ако е решил, че е завършил с вас или сте го предали по някакъв метод, нищо не може да промени мнението му. Като знаете какъв брой е твърдоглав и неотстъпчив, когато отстоява мнението си, можете да си визиите тази сила, вложена в скъсването. Вече знаете какви провали може да нанесе.
7. Овен
Овните се влюбват бързо и разлюбват още по-бързо. Когато това се случи, ще се чудите къде сте сбъркали и с какво сте провокирали раздялата. Овенът няма да губи време, той ще ви изхвърли от живота си и ще продължи напред и тъкмо това боли най-вече - чувството, че в действителност в никакъв случай не му е пукало чак толкоз за вас.
Не правете грешката да се пробвате да говорите с него след раздялата, тъй като единствено ще си аргументите спомагателна болежка. Когато е предизвикан, Овенът може да стане доста недодялан и няма проблем да ви раздра на части.
8. Козирог
" Бъди правилен на себе си... и изхвърли всички, които ти пречат " би трябвало да бъде мотото на Козирозите. Ако концепциите ви за това каква би трябвало да бъде връзката не съответстват с техните, те ще ви зарежат, без да поглеждат обратно.
Козирозите са извънредно ригидни и не са склонни на компромис, когато става въпрос за персоналния им живот. Не е тъй като са коравосърдечни, а тъй като самите те се ужасяват от пострадване, по тази причина ще ви зарежат, преди вие самите да имате опция да го извършите.
9. Скорпион
Чувствата на Скорпионите са доста дълбоки и когато най-сетне се обвържат с някого, те се посвещават на връзката изцяло и за дълго време. Но в случай че ги нараните, те ще ви захвърлят по допустимо най-болезнения метод.
Скорпионите инстинктивно усещат кое ще ви нарани най-вече, знаят вашите слаби места и секрети страхове и няма да се поколебаят да ги употребяват против вас. Ако ги нараните или предадете, те ще измислят голям брой мъчителни способи да ви накарат да си платите. Нараненият Скорпион е нечовечен, бъдете деликатни
10. Дева
Девите ще ви разбият сърцето, като съберат вкупом всички дребни неточности, които сте създали по време на връзката и в живота си изобщо. Те са извънредно сериозни и когато лазерният им взор се концентрира върху вас, внимавайте – те ще разрушат цялото ви самочувствие, самонадеяност и себеуважение.
Девите не считат, че ви нараняват, те просто ще ви наговорят един куп неща за минусите ви " за ваше положително ", с цел да станете по-добър човек и да имате по-добри взаимоотношения с други хора в бъдеще. Ако оцелеете по-късно, ще можете да преживеете всичко.
11. Везни
Везните не желаят да нараняват другите хора и когато го вършат, нормално е реакция на това, че вие сте ги наранили. Те се впускат доста бързо във връзки и когато нещата станат съществени, вземат решение да се измъкнат. Предпочитат да изчезнат, в сравнение с да скъсат лице в лице.
Везните ненавиждат споровете и късането ги кара да се усещат отговорни, по тази причина считат, че последователното изплъзване е по-щадящ метод за спиране на връзката. Това обаче може да бъде извънредно мъчително, изключително когато най-сетне осъзнаете, че нещата са завършили, а те не са имали смелостта да ви го кажат в очите.
12. Рак
Раците биха създали всичко друго, само че не и да скъсат. Когато наранят някого, те се усещат извънредно и ще мислят за това доста време – даже може да нямат нова връзка задълго. Ако скъсат с вас, сигурно ще се опитат да запазят другарски връзки, тъй като ги ужасява мисълта, че може да ги ненавиждате.
Обичайната причина, заради която късат, е че не се разбирате със фамилията им, тъй като за тях то е преди всичко. Могат да имат нов сътрудник, само че ново семейство – в никакъв случай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР