Колкото и да сте скептик относно призраците, понякога не можете

...
Колкото и да сте скептик относно призраците, понякога не можете
Коментари Харесай

Жена споделя странни кадри от охранителните служби на „призрак“, който сваля нашийника на кучето

Колкото и да сте песимист по отношение на призраците, от време на време не можете да отречете злокобни фрагменти, показващи доказателства за необясними придвижвания.

Такъв беше казусът с една жена, която изплаши хората с „ най-убедителното “ доказателство за битие на фантом, заснемайки фрагменти в дома си.

Тя отиде в TikTok, с цел да показа злокобното видео, като сподели на хората да гледат черното куче. Това се случи, до момента в който тя преглеждаше някои фрагменти от сигурността на кучетата си през 2021 година, когато видя това, което смяташе, че беше фантом, който смъква нашийника на кучетата й. Призрачното видео в този момент е убедило хората, че призраците в действителност съществуват, защото кучетата се лаят едно против друго и по-късно ненадейно стопират и измиват.

В обявата тя написа: „ Съжалявам за неприятния лай първоначално. Гледайте моето черно куче. Дух смъква нашийника й в сандъка й. “

Можете да видите двете й кучета, и двете в обособени сандъци, лаят един на различен и не престават да вършат това без прекъс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР