Колкото и да съм щастлива от това, че носителки на

...
Колкото и да съм щастлива от това, че носителки на
Коментари Харесай

И Сандра Бълок отива в телевизията

Колкото и да съм щастлива от това, че носителки на " Оскар " превземат дребния екран с доста качествени телевизионни планове, съм и малко разколебана от тази наклонност. Сякаш за, Никол Кидман,, Лора Дърн, Тилда Суинтън, Маги Гиленхаал, Джесика Ланг, и Робин Райт (и това е лист на прима виста!) няма към този момент функции. Изглежда по този начин, като че ли би трябвало да работят в малкия екран, тъй като киноиндустрията е тотално изменена – има потребност от доста и доста бързи пари, а тези актриси не се вписват в епопеите за супергероите. Линията " телевизионна звезда " и " кинозвезда " сега ми се коства изцяло размита и несъответстваща. По гений и мащаб една или Елизабет Мос да вземем за пример по нищо не отстъпват на гореизброените, а в малкия екран наподобява работят дами сценаристи, режисьори и продуценти, които евентуално нямат късмет в Холивуд, и частично и по тази причина сме очевидци на този " ефирен " поврат за огромните актриси.  От друга страна, не ви ли се коства, че малкия екран е новото кино? Появиха се напряко паметни сериали и минисериали. Просто човек би трябвало да търси, тъй като, в случай че гледа българска телевизия, ще остане с усещането, че в Холивуд е паднала бомба след " Бандата на Оушън " и " Умирай мъчно ", а телевизионните сериали са под турско иго.

И ето следващата вест със сладко-горчив усет: Сандра Бълок е подписала с Netflix за нов план.  Bird Box  е постапокалиптичен трилър по бестселъра на Джош Малерман (вокалът на The High Strung). Героинята Мелъри е проследена в три разнообразни интервала – началото на Проблема, малко след раждането на децата (Той и Тя) и сегашното, в което тя и децата със завързани очи се промъкват около река в мъглата, която да ги скрие от евентуалните закани.

Продуценти са Дилън Кларк, Крис Морган и Клейтън Таунсенд. Филмът е създаден от Скот Стъбър в Universal, само че след това се реалокира в Netflix.

Продукцията на кино лентата се чака да стартира през есента.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР