Колкото и да прави опити да покаже, че е щастливо

...
Колкото и да прави опити да покаже, че е щастливо
Коментари Харесай

Издадоха я: Мария и Мирослав са разделени от месец?

Колкото и да прави опити да покаже, че е щастливо омъжена, наподобява че фолкдивата Мария не може да се похвали с сполучлив брак. При това за трети път. Говори се, че другарка на певицата я е издала, че с Мирослав не са дружно от към месец. Колкото и да я е обичал, той просто не можел да смогне на капризите на миньончето и му омръзнали, събрал си багажа и е напуснал фамилното им жилище. 

Дали ще има бракоразвод, или това е краткотрайна рецесия, не е известно, само че е реалност, че от известно време Мария не разгласява фотоси със брачен партньор номер 3, а от сторитата ѝ през последните 24 часа излиза наяве, че тя е била на присъединяване нощес. А знаем, че преди време се отдръпна от сцената, с цел да се отдаде на фамилното си благополучие. Явно още веднъж ѝ се постанова да прави театрални изяви, с цел да поддържа високия си стандарт на живот, откакто Мирослав може би към този момент не участва в картинката. 
                             

Близката другарка на Мария, чието име остава незнайно за нас, споделя че певицата е сложен темперамент и малко на брой биха издържали дълго общуване с нея. А Мирослав, наподобява, май се е предал.

Двамата подписаха брак на 22.08.2021 година в Гърция по съвет на персоналната нумероложка на миньончето, като я е уверила, че съществуването на повече двойки в датата е гаранция за благополучен и съразмерен съюз. Дали в действителност е настъпила разлъка, не знаем, само че се надяваме, че може би връзките сред Мария и Мирослав са във краткотрайна рецесия, или всичко е просто слух. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР