Колкото и да харесваме есенните тонове като , кафяво и

...
Колкото и да харесваме есенните тонове като , кафяво и
Коментари Харесай

12 цветни връхни дрехи, с които да освежим стайлинга тази седмица

Колкото и да харесваме есенните тонове като, кафяво и бордо, няма по какъв начин да не се изкушим от цялата тази цветна палитра, която ни носят зимните сбирки. От блестящо розовото през наситено зеленото и оранжевото до нюансите на синьото – този сезон е същинско обилие от свежи нотки, които можем да прибавим в стайлинга си. Виждаме ги под формата на елегантни костюми, меки пуловери и разнообразни аксесоари, само че през днешния ден се фокусираме върху връхните облекла.
               

 F-16 за страните, които дават на Украйна остарели руски изтребители 11 ноем 2022 | Нидерландското правителство е готово да даде изтребители F-16 на страните, които дадат своите руски...
Дълги палта, шлифери и капитонирани якета ни дават опция да освежим тоалета си бързо и елементарно. Защото даже и да обичаме монохромните комбинации в черно, бежово или, едно връхно яке в цвят незабавно ще освежи цялостната визия. От друга страна може да се употребява за едноцветен стайлинг в жълто, оранжево или лилаво, което наподобява много самоуверено, само че и много изтънчено. Дизайнерите ни го подсетиха с последните си ревюта, изключително Пиерпаоло Пичоли от Valentino.

И в случай че още нямате такава дреха в дрешника си, в галерията ни ще откриете и няколко страхотни шопинг находки, с които да добавите нещо блестящо и цветно в него. Още в този момент!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР