Колкото и да е сполучлива изолацията на дома ви, трудно

...
Колкото и да е сполучлива изолацията на дома ви, трудно
Коментари Харесай

В началото никой не ми повярва, но само така успях да се избавя от мухъла вкъщи

Колкото и да е сполучлива изолацията на дома ви, мъчно ще намерите метод да се избавите от влагата. Именно поради нея по стените, ъглите и зад мебелите се образува по този начин неприятният и нездравословен за поемане плесен.

Той може да аргументи алергични реакции или затруднения при болесттите на дихателната система. За да предотвратите появяването му, картините по стените и всички други предмети закачете по този начин, че под тях да има малко пространство, посредством което да става вентилация на въздух. Това може да се направи доста елементарно, като към четирите ъгъла на рамката от задната страна залепите дребни пластинки с дебелина 5 до 8 мм.
 Най-лесният и ефикасен метод за разчистване на скара Най-лесният и ефикасен метод за разчистване на скара
За бързо и елементарно разчистване на грила или скарата използвайте глава лук, разрязана на половина. Прилагайте този трик всякога, преди да...

Същото внимание обръщаме и на мебелите и то основно на шкафовете, които са в досег с огромна част от повърхността на стената. Необходимо е да ги оставяме на няколко сантиметра от нея за свободното прекосяване на въздух.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР