Колкото и да е напреднала медицината, човешкият мозък, както и

...
Колкото и да е напреднала медицината, човешкият мозък, както и
Коментари Харесай

Вижте какво означава, когато сънуваме някого, когото харесваме

Колкото и да е напреднала медицината, човешкият мозък, както и множеството процеси, протичащи в него, към момента съставляват мистерия за учените. Един от тези процеси ненапълно са сънищата. Съществуват голям брой теории, които да ни оказват помощ да тълкуваме протичащото се в съня ни, само че сякаш ни вълнуват най-вече сънищата, включващи познати или непознати за нас персонажи.
Предстои да наблегнем над тази забавна тематика и да намерим отговор на въпроса дали се крият закодирани знаци в сънищата ни. Разбира се, с цел да сънуваме някого, то това значи, че той има своето почетно място в мозъка ни. Може това да е човек, за който даже не се сещаме, до момента в който сме будни, само че той е някъде в подсъзнанието ни. Възможно е и това да е персона, с която сте имали контакт денем, не е наложително това да е значим за вас персонаж.
Нека да разделим хората, които сънуваме в няколко категории:
1. Хора, които харесваме
Не е изключено да сънуваме някого, от който сме привлечени, без значение дали го познаваме персонално. Обърнете внимание какво тъкмо се случва в съня. Дали този човек дава отговор на благосклонностите ви? Ако е по този начин, то това значи, че не страдате от липса на самочувствие. Но в случай че е противоположното, то поработете над самоувереността си и спрете да се страхувате от неуспеха.
2. Хора, които обичаме
И по-специално половинката си. Ако в съня си вие сте щастливи, държите се за ръце и всичко е красиво и сантиментално, то това значи, че връзката ви е същинска и дълбока. Ако непрекъснато се карате в сънищата си, това приказва за намаляване на връзката посред ви в действителността. В случай, че сънувате невярност от страна на колегата си, това може би значи, че към този момент не сте толкоз заинтригувани от него. Но каквото и да сънувате, не забравяйте, че това е просто сън и не е хубаво да го смесвате с действителността. Може да има хиляди други аргументи за един или различен сюжет в съня.
3. Хора, които са умряли
Много от нашите близки, които към този момент не са сред нас, търсят метод да ни успокоят и да ни кажат, че са добре. Когато сънувате някой умрял прочут, замислете се в какви връзки бяхте преди той да си отиде. Ако сте били скарани за нещо, може би това е метод този човек да ви каже, че ви прости за всичко и съвестта ви може да бъде чиста. А в случай че сега преживявате сложен интервал, той несъмнено желае да ви даде мощ и кураж. Според някои теории умрелите ни близки се пробват да ни оказват помощ, давайки ни отговори по значими въпроси или давайки ни информация за метода, по който са си отишли от този свят, написа Woman.bg
4. Известни персони
Най-често сънуваме кумирите си. Когато желаеме да бъдем по-добри в работата си, в сънищата ни се появяват най-успелите в тази област или просто хора, на които се възхищаваме. Разбира се, изцяло е допустимо и това да е просто някоя звезда, за която бленуваме. И дано не забравяме най-вълнуващите ни сънища – еротичните!
Кой не е чувал и не се е сблъсквал с мокрите сънища? Любопитен факт е, че съвсем няма значение с кого е бил еротичният сън, тъй като акцентът не е върху колегата, а по-скоро върху протичащото се в самия акт. Когато имаме влажен сън, той нормално е обвързван с нещо, което бихме желали да опитаме в леглото.
Не е наложително да сме привлечени от индивида, с който сънуваме, че го вършим. Например в случай че сънувате, че вършиме секс с някого от офиса, това напълно не значи, че мечтаете да сте в обятията на този човек. Просто прекарвате целия си ден към него и връзката ви се запечатва в мозъка ви, а той се разтоварва от информацията, насъбрана денем. Тя се смесва с вътрешните ви стремежи и по този метод се раждат и най-абсурдните сънища.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР