Колко ще продължи летният сезон е Божа работа. Но ние

...
Колко ще продължи летният сезон е Божа работа. Но ние
Коментари Харесай

КЗП: Много трудности ще съпътстват летния сезон, колко ще продължи е Божа работа

Колко ще продължи летният сезон е Божа работа. Но ние имаме освен море, имаме и други разновидности на туризъм в България. Има доста компликации, които ще съпътстват това лято. Сега най-важното е да се следи дали обещанията ще се съблюдават. Това съобщи ръководителят на КЗП Димитър Маргаритов в студиото на предаването " Делници ".

През цялото време на изключителното състояние Комисията работеше, извършвахме всевъзможен тип инспекции, от време на време и не напълно нормални, да вземем за пример онлайн продажба на медикаменти или инспекции в магазини за дезинфектанти. Като цяло резултатите са положителни, заключи Маргаритов. Той уточни, че е бил дефиниран един проблем - повишил се е броят на сигналите, свързани с туристическите услуги. 

Извънредното състояние беше времето на онлайн продажбите. Появиха се и нови опасности. Беше записана и такса " ковид ", добави ръководителят на КЗП. 

Имаше един миг, в който беше невероятно да се следи процесът на продажба на защитни средства, тъй като просто ги нямаше. С бързата ни интервенция този развой беше урегулиран, добави Маргаритов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР