Колко голям пробег има едно електрическо превозно средство е основно

...
Колко голям пробег има едно електрическо превозно средство е основно
Коментари Харесай

Изпитателите на Edmunds търсят най-бързо зареждащите се електрически превозни средства

Колко огромен пробег има едно електрическо транспортно средство е главно основание за доста купувачи на EV при установяване кое да купят. Но съвсем толкоз значимо е какъв брой бързо едно EV може да се зареди в социална станция за бързо зареждане. В последна сметка, колкото по-бързо можете да заредите своя EV, толкоз по-бързо можете да се върнете на пътя и да продължите да шофирате.

Един проблем обаче е, че може да е мъчно да се схванат и сравнят разнообразни изказвания за скорост на зареждане от автомобилни производители. Ето за какво Edmunds излезе с нов самостоятелен тест, с цел да помогне на потребителите бързо и елементарно да сравнят скоростите на зареждане на разнообразни електрически автомобили.

ТЕСТ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕДМЪНДС

Автомобилните производители употребяват разнообразни способи, с цел да изразят какъв брой бързо се зареждат техните транспортни средства. Разглеждайки уебсайтовете на производители на коли, може да видите един производител да споделя, че неговият EV може да употребява бързо зареждане, с цел да за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР