Колко е хубаво, че започваме учебната годината присъствено, няма маски,

...
Колко е хубаво, че започваме учебната годината присъствено, няма маски,
Коментари Харесай

Кметът на „Източен“: Колко е хубаво, че започваме учебната г...

„ Колко е хубаво, че започваме образователната годината присъствено, няма маски, няма дистанции и нека да продължи  все по този начин “,  с тези думи кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов откри първия образователен ден в СУ „ Симон Боливар “.



Той акцентира, че квартал „ Изгрев “ е един от обичаните му и тази е повода от всички предложения да одобри навръх това учебно заведение.

 

Празникът мина с песни и танци, изпълнени от учениците на гимназията, а първолаците с възторг и въодушевление прекрачиха прага на на класните си стаи.

5-годишната Елизабет от Общински детски комплекс-Пловдив трогна дребни и огромни със сърдечното осъществяване на песента „ Моя страна, моя България “.

Новата директорка на „ Симон Боливар “ Анна Йорданова и Иван Стоянов си дадоха обещание да работят ръка за ръка и дружно да се погрижат за възобновяване на учебното заведение, с цел да се привлекат по-голям брой ученици. 



Районният кмет почете и тържеството на Частна езикова гимназия „ Стоян Сариев “, където бе посрещнат с усмивки и цветя.

Децата изнесоха цветна стратегия от стихове, музика и красиво балетно осъществяване. 

Директорката на учебното заведение дружно Светла Тошкова и кметът Стоянов връчиха документи на младежите за реализирани високи равнища на изпита по британски език за Кеймбридж.

Управителят на образователното заведение „ Стоян Сариев “ Георги Сариев благодари на управлението на районната администрация за съдействието и положителните връзки.



„ Винаги сме се отнасяли с огромно почитание към учебното заведение ви и постоянно сме си помагали един на различен. Ще бъдем отсреща за всяко едно ваше начинание и самодейност “, съобщи районният кмет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР