Колко често си задавате въпроса: „Защо не успявам?“, „Защо не

...
Колко често си задавате въпроса: „Защо не успявам?“, „Защо не
Коментари Харесай

Не им върви на пари: Мъжете от тези зодии рядко забогатяват

Колко постоянно си задавате въпроса: „ Защо не съумявам? “, „ Защо не съм богат? “. Отговорът може да бъде прикрит в характерностите на вашия зодиакален знак.

За мъжете финансовото положение е по-важно, заради една причина - те би трябвало да обезпечат фамилиите си. Това, обаче, не се реализира елементарно. Дори и да работят доста, някои мъже като че ли в никакъв случай не съумяват да забогатеят. Вижте за какво!

Риби
При мъжете от този зодиакален знак нещата са извънредно плачевни. Те просто не могат и не знаят по какъв начин да печелят пари, макар препоръките на родственици и другари. Във всички останали връзки Рибите са идеални и единствено невъзможността да печелят пари се трансформира в тяхната негативна линия. За страдание, те не постоянно схващат, че във всеки бизнес им е обезпечен неуспех. Основното за Рибите е да не се опасяват от развиване, в която и да е област и да държат крепко на работното място, в противоположен случай те са обречени на банкрут.

Близнаци
С представителите на този зодиакален знак е мъчно да се чувствате уверени в бъдещето. Те са много нестабилни в своите дейности и решения. Един ден те могат да завоюват впечатляваща сума пари, а на идващият ден прибягват до недомислени разноски. Близнаците са сигурни, че приходите им би трябвало да „ работят за тях “, тъй че имат влечение да влагат в ненадеждни планове. Този зодиакален знак дефинира хората по-креативни, в сравнение с благоразумни. Следователно от тях не би трябвало да се чака неизменност.

Везни
Мъжете, родени под този знак на зодиака, са подготвени да започват всевъзможен бизнес в името на концепцията. Основното за тях е да могат да оказват помощ на някого, в противоположен случай предпазителят им бързо ще изчезне. Поради това Везните не могат да печелят за себе си и да се радват на работата, в случай че не носят изгоди за другите. Тези мъже са по-склонни да мислят по какъв начин да усилят приходите на другите, в сравнение с личните си.

Водолей
Те са доста прецизни във връзка с разноските си. Те могат да записват всичко в една тетрадка и деликатно да управляват всяка стотинка, с цел да знаят какъв брой са похарчили. Въпреки това, даже и с тази отговорност, Водолеят доста постоянно се оплаква от липса на пари. Те се нуждаят от независимост и опция да споделят приходите си, тъй като те са извънредно великодушни и това ги прави щастливи. Просто тези мъже не обичат да държат пари в ръцете си. А и не могат, предизвестяват от iwoman.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР