Колко често се карате с партньора си? Бихте описали връзката

...
Колко често се карате с партньора си? Бихте описали връзката
Коментари Харесай

Зодиакалните двойки, които рядко се карат

Колко постоянно се карате с колегата си? Бихте описали връзката си като нажежен двубой или като безпрепятствено корабоплаване? Ако е второто, шансът вие и половинката ви да сте една от двойките зодиакални знаци, които рядко се карат, е доста огромен. Вижте в канала във vbox7:

Без подозрение сте чували израза „ противоположностите се притеглят “. Макар да е правилно, че разликите могат да бъдат привлекателни, тъй като са толкоз завладяващи, постоянно когато силата в новата връзка се поизтърка, тези разминавания могат да доведат до доста напрежение.

Така че задачата не е да намерите вашата диаметралност, а някой, с който сте добре уравновесени. Това значи да намерите сътрудник, който балансира вашите мощни и слаби страни и който дава отговор на вашите прочувствени потребности. Тези 8 зодиакални двойки рядко се карат, тъй като са добре уравновесени:

Овен и Стрелец

Овенът е привикнал да блъска с рога всички – този знак, ръководен от Марс, няма проблеми с борбата. Но когато се сдвои със Стрелец, връзките им са като глътка въздух без спорове. Това е по този начин, тъй като Стрелецът „ върви с течението “ и е благополучен да се включи във вълненията и приключенията, по които Овенът жадува. За Стрелеца това сдвояване работи добре, тъй като Овенът е задоволително самостоятелен, с цел да му даде място за изява и задоволително вълнуващо, с цел да остане очарователният знак.

Дева и Козирог

Девата и Козирогът в действителност могат да се сближават доста. И двата знака са мощно насочени към детайлите и ориентирани към задачата. В предишните връзки и двата знака са спорили с сътрудниците си, които са се чувствали непрекъснато подложени на критика. Но и Козирогът, и Девата имат задоволително дебела кожа, с цел да дават и получават градивна рецензия и осъзнават, че тя постоянно идва от човек, който ги обича и го е грижа за тях.-->

Телец и Рак

И двата знака ценят сигурността и ангажираността и постоянно най-големите им разногласия са към това да не бъдат задоволени тези техни потребности. Телецът може да стане доста твърдоглав и затворен, когато се почувства заплашен, а Ракът се колебае дали да се отдръпне, с цел да не се усеща прекомерно задушаващ. Въпреки това когато тези двама се съберат, те намират топлата прегръдка, която са чакали, с цел да се отворят изцяло и да споделят сърцата си.
 обич iStock/Getty Images
Близнаци и Водолей

И двата неповторими въздушни знака са прекарали по-голямата част от сантименталния си живот, чувствайки се неразбрани, което е необичайно, защото никой от двамата няма проблем да споделя мислите си. И двамата са известни с това, че са доста прями, което обаче може да докара до спорове. Тези знаци в действителност ценят този тип връзка и това в действителност основава мощна връзка на доверие. Близнаци и Водолей не се карат – за какво да спорят, когато могат умерено да обсъдят?

Лъв и Водолей

Лъв и Водолей са най-хубавият образец за това, че противоположностите се притеглят, само че пък по-късно съумяват да се балансират. Обикновено прекомерно огромната разлика основава спорове, само че следователно Лъвът, ръководен от Слънцето, балансира Водолея, което изважда на показ непознати черти на този знак. Топлината на Лъва отваря сърцето на Водолея и му разрешава да се свържат с прочувствената си страна. Лъвът е притеглен и се възхищава на мощния темперамент на Водолея. В сходни връзки е елементарно и двете страни да са съпричастни, което не им разрешава да имат дребни разногласия.
 спор iStock/Getty Images
Везни и Близнаци

Везни и Близнаци имат мигновена психическа връзка, която бързо минава в привличане и обич. Те са на една и съща вълна, което в действителност им разрешава да се схванат един различен на надълбоко и съвсем психическо равнище. Връзката на Везните с Венера им разрешава да прибавят топлота и пристрастеност в връзките, а любознанието на Близнаци поддържа връзката свежа и вълнуваща.

Скорпион и Телец

Скорпион и Телец може да са противоположни знаци, само че когато се съберат, основават хубав баланс. Телецът е заинтересован от мистериозния Скорпион и е воден от желанието да научи какво се крие в дълбочина. И за разлика от други знаци, Телецът е в положение да сдържи жилото на този знак, като предлага на водния знак прочувствената сигурност, от която се нуждаят. В подмяна пристрастеността на Скорпиона е в положение да извърши желанието на Телеца за физическо допиране и връзка, което ги кара да се усещат най-обичаните и разбрани.
 обич iStock/Getty Images
Риби и Козирог

Риби и Козирог са двойка, която изобщо не е разумна, само че в реалност те са отличен и относително спокоен дует. Козирогът оказва помощ за заземяването на мечтателните Риби и в подмяна Рибите оказват помощ на Козирога да види, че в живота има повече от личния им мироглед. В последна сметка и двата знака са положителни в намирането на областите, в които и двамата са съгласни, както и в намирането на консенсус по тематиките, в които има различие.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР